Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

SlinCeuticals Silymarin CF: drievoudig antioxiderend vitamine C-serum met een bewezen combinatie van 0,5% silymarine, 15% L-ascorbinezuur, 0,5% ferulinezuur en 0,5% salicylzuur
SliymarinCF_INTL_340x550.jpg
20_0529_Web_Alt_Images_SliymarinCF_INTL_340x550.jpg
20_0902_Web_Texture_Images_SilymarinCF_340x550.jpg

Prevent

Silymarin CF

Antioxidanten

Vitamine C-serum voor een vette huid met neiging tot imperfecties

HUIDTYPES: Vette huid, Gemengde huid,

HUIDCONDITIES: Huidveroudering, Acne,

100% authenticity guaranteed

Zorg ervoor dat jouw SkinCeuticals-producten altijd authentiek zijn.
Meer informatie.

Je huid verdient veilige, effectieve formuleringen. Koop altijd echte SkinCeuticals-producten. Zorg ervoor dat jouw SkinCeuticals-producten authentiek zijn door te kopen bij een erkende verkoper. Meer informatie.

Productgegevens

Silymarin CF is een krachtig drievoudig antioxiderend vitamine C-serum met een bewezen combinatie van 0,5% silymarine, 15% L-ascorbinezuur en 0,5% ferulinezuur voor een geavanceerde bescherming tegen vrije radicalen die talg doen oxideren, wat opstoten kan veroorzaken. Het gaat ook zichtbare verouderingstekenen tegen. Dit vitamine C-serum bevat ook 0,5% salicylzuur om imperfecties te helpen vervagen en de vorming van nieuwe onzuiverheden te helpen voorkomen.
 • Biedt geavanceerde bescherming door de vrije radicalen te neutraliseren.
 • Voorkomt talgoxidatie die bijdraagt tot de vorming van imperfecties.
 • Verbetert het uitzicht van fijne lijntjes en rimpels, de uitstraling en de helderheid van de huid.
 • Verbetert de huidtextuur en verkleint de poriën

Gebruiksadvies

‘s Ochtends na de reiniging en de lotion 4-5 druppels Silymarin CF aanbrengen op een droog gelaat, hals en decolleté vóór je andere huidverzorgingsproducten aanbrengt.

Je routine aanvullen met een zonnebescherming van SkinCeuticals. Wanneer ze samen worden gebruikt bieden de antioxidanten en de breed spectrumzonnebeschermingen van SkinCeuticals een volledige bescherming tegen de zichtbare verouderingstekenen veroorzaakt door externe agressies.

Opmerking: Het is normaal dat vitamine C-producten donkerder kleuren na opening omwille van de blootstelling aan lucht en licht. Dit tast de werking van het product niet aan. Op een koele, donkere plaats bewaren. Opgebruiken binnen de zes maanden na opening.
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Zichtbare resultaten

Zichtbare resultaten
In een 8 weken durende klinische studie heeft Silymarin Cf de zichtbare verouderingstekenen zichtbaar verbeterd:

 • 24% gemiddelde verbetering van het uitzicht van fijne lijntjes en rimpels
 • 48% gemiddelde verbetering van de gladheid van de huid
 • 25% gemiddelde verbetering van het uitzicht van de helderheid van de teint

Zie protocolProtocol: een 8 weken durende monocentrische, klinische studie bij 55 vrouwen ouder dan 18 jaar met lichte tot matige tekenen van fotoveroudering. Silymarin CF werd één keer per dag aangebracht in combinatie met een zonnebescherming.

20_1020_Silymarin_2021_PDP_Before.jpg
Voor
20_1020_Silymarin_2021_PDP_After.jpg
Na

Wetenschap & bewijs

Verder onderzoek toont een oorzakelijk verband aan tussen talgoxidatie, de vorming van imperfecties en de rol van antioxidanten in het voorkomen hiervan. Dagelijkse omgevingsfactoren zoals UV-stralen en vervuiling creëren vrije radicalen die de talg in de huid kunnen beschadigen of doen oxideren. Deze oxidatieve stress creëert een gunstige omgeving voor bacteriën die imperfecties veroorzaken, wat uiteindelijk tot nieuwe puistjes kan leiden. Silymarin is een antioxidant afgeleid uit de Mariadistel. Het is aangetoond dat het de oxidatie voorkomt van talg, die imperfecties kan veroorzaken.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Belangrijkste ingrediënten

  Beoordelingen

  Beoordeel dit product

  note5/5

  2 reviews

  Login

  Julie

  • Leeftijd : 30-39 jaren

  score5/5

  Zeer tevreden

  Ik gebruik dit serum elke ochtend en avond. De teint is stralend en onzuiverheden verminderen opvallend. Ik zou nog producten met vitamine C van Skinceuticals proberen.

  Ja, Ik beveel dit product aan.

  Jente

  • Leeftijd : 30-39 jaren

  score5/5

  Mijn favoriete dagelijkse bescherming!

  Ik gebruik elke ochtend 3-4 druppels van het Silymarin CF serum om mijn huid te beschermen. Aangezien ik zelf een vettere huid heb, besloot ik dit serum te testen. Na enkele weken was het aandeel aan onzuiverheden volledig verdwenen. Het serum voelt niet vet en dringt meteen in de huid.

  Ja, Ik beveel dit product aan.

  Meer beoordelingen

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer