Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

TRIPEPTIDE-R NECK REPAIR: Dagelijkse verzorging op basis van retinol voor de hals en decolleté om vroegtijdige en gevorderde tekenen van veroudering aan te pakken.
20_0320_Web_TRNR_50ml_340x550.jpg
20_0320_Web_Alt_Images_TRNR_SideCap_340x550.jpg
20_0320_Web_Texture_Images_TRNR_340x550.jpg

Correct

TRIPEPTIDE-R NECK REPAIR

Corrigerende crèmes

HUIDTYPES: Normale huid, Vette huid, Gemengde huid, Droge huid,

HUIDCONDITIES: Huidveroudering, Hyperpigmentatie, Dehydratatie,

100% authenticity guaranteed

Zorg ervoor dat jouw SkinCeuticals-producten altijd authentiek zijn.
Meer informatie.

Je huid verdient veilige, effectieve formuleringen. Koop altijd echte SkinCeuticals-producten. Zorg ervoor dat jouw SkinCeuticals-producten authentiek zijn door te kopen bij een erkende verkoper. Meer informatie.

Productgegevens

Tripeptide-R Neck Repair is een dagelijkse crème verrijkt met retinol die speciaal is samengesteld voor de hals en is ontworpen om vroegtijdige tot gevorderde tekenen van halsveroudering aan te pakken. Geformuleerd met 0,2% retinol met geleidelijke afgifte, 2,5% tripeptideconcentraat en 5,0% glaucine complex, is van deze verbeterende combinatie van actieve ingrediëten klinisch aangetoond dat het meerdere tekenen van zichtbare huidveroudering in de hals aanpakt. Tripeptide-R Neck Repair is specifiek geformuleerd voor de kwetsbare huid van de hals, is geschikt voor dagelijks gebruik en vormt een aanvulling op esthetische behandelingen. 
Klinisch aangetoond om de zichtbare veroudering van de hals te verbeteren, met inbegrip van horizontale halslijnen en rimpels, verlies van stevigheid, kreukeligheid en een ongelijkmatige huidskleur.
 • 27% gemiddelde verbetering van de kreukeligheid van de huid van de hals
 • 16% gemiddelde verbetering van het uiterlijk van horizontale halslijnen
 • 16% gemiddelde verbetering van de stevigheid van de huid van de hals
 • Alcohol- en kleurvrij
 • Ideaal als aanvulling op de behandelingen van de hals en gezichtscontouren, zoals cryolipolyse onder de kin en huidverstrakkende behandelingen.

Gebruiksadvies

 • Breng om de andere nacht 1-2 pompen aan vanaf het decolleté tot aan de kaaklijn door het product in een opwaartse beweging te masseren. Na een week, verhoog het gebruik tot elke nacht, dan twee keer per dag zoals getolereerd of zoals geadviseerd door een professionele huiddeskundige.
 • Retinol kan de lichtgevoeligheid verhogen. Gebruik altijd een breed spectrum zonproduct met hoge bescherming wanneer u dit product gebruikt.
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Zichtbare resultaten

In een 16 weken durende klinische studie heeft Tripeptide-R Neck Repair meerdere zichtbare tekenen van halsveroudering aanzienlijk verbeterd:

 • 27% gemiddelde verbetering van de kreukeligheid van de halshuid
 • 16% gemiddelde verbetering van het uiterlijk van horizontale halslijnen
 • 16% gemiddelde verbetering van de stevigheid van de huid van de hals
 • 13% gemiddelde verbetering in het uiterlijk van de huidverzakking van de hals
 • 28% gemiddelde verbetering van de gladheid van de huid van de hals

Zie protocolProtocol: Een 16-weekse, single-center, klinische studie werd uitgevoerd op 50 vrouwen, leeftijden 40-60, met een milde tot matige verzakking in de hals, fijne lijnen en rimpels, met inbegrip van horizontale halslijnen, stevigheid in de hals, kreukeligheid, elasticiteit in de nek, ruwe huid, en ongelijke huidskleur. Tripeptide-R Neck Repair werd 's avonds gebruikt zoals getolereerd in combinatie met een zonbescherming. Na 1 week werd het gebruik verhoogd tot tweemaal daags zoals getolereerd in combinatie met een zonbescherming. De werkzaamheid werd geëvalueerd bij de basislijn en bij de weken 4, 8, 12 en 16.

20_0416_TRNR_Before_Image_241x241.jpg
Voor
20_0416_TRNR_After_Image_241x241.jpg
Na

Wetenschap & bewijs

DE HALS vs HET GEZICHT
VERSCHILLENDE REACTIES OP VEROUDERING

De huid van de hals is anders dan de gezichtshuid, met een dunnere en delicatere huidlaag. Met minder lipiden dan de huid van het gezicht kan de huidbarrière van de hals al op 30 jarige leeftijd verzwakken. Deze eigenschappen, in combinatie met de constante beweging van de hals, kunnen leiden tot rimpels die tot vijf keer dieper zijn dan op het gezicht. De combinatie van de laksheid van de huid en de kreukeligheid - plus de dunne, kwetsbare huid die vergelijkbaar is met de huid rond de ogen - maakt de zichtbare veroudering van de hals bijzonder moeilijk te behandelen.

Tripeptide-R Neck Repair  is een hoogwaardige crème verrijkt met retinol die zich richt op vroege tot gevorderde tekenen van zichtbare halsveroudering. Dit product is specifiek geformuleerd voor de hals en combineert een hydraterend toevoersysteem met een tri-functionele corrigerende actieve ingrediënten die bestaat uit 0,2% zuiver retinol, 2,5% tripeptideconcentraat en 5,0% glaucinecomplex om ervoor te zorgen dat het een verbetering van de zichtbare tekenen van veroudering oplevert.

Kim, E, Cho, G, Gae Won, N, Cho, J. Veranderingen in de bio-mechanische eigenschappen van de huid in verband met de leeftijd: de huid van de hals in vergelijking met de wang en de onderarm bij Koreaanse vrouwen. Huidonderzoek en technologie. 2013.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Belangrijkste ingrediënten

  Beoordelingen

  Beoordeel dit product

  note4/5

  1 review

  Login

  Sofie

  • Leeftijd : 40-49 jaren

  score4/5

  Delicaat product voor delicate huis

  Mijn hals is heel erg gevoelig, van het minst word ik rood. Tegen beter weten in begon ik heel erg enthousiast met neck repair m.a.g.zeer rode schilferende huid. De triple lipid bracht soulaas. Nu wissel ik neck repair af met glycolic 10 overnight. Voor mij is dit de perfecte combi.

  Ja, Ik beveel dit product aan.

  Meer beoordelingen

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer