Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

Discoloration Defense Serum Skin Discoloration Serum: Dagelijks corrigerend serum op basis van tranixaminezuur voor het verminderen van de bestaande en het voorkomen van de toekomstige hyperpigmentatie voor een egaler uitziende huid.
Discoloration Defense Serum
DiscolorationDefenseSerum_dropper_340x550.jpg
DiscolorationDefenseSerum_texture_340x550.jpg

Correct

Discoloration Defense serum

Serums

Dagelijks corrigerend serum tegen pigmentatie, richt zich op het verminderen van de zichtbaarheid van pigmentatie en het voorkomen van nieuwe pigmentatie. Voor een helderdere, egaler uitziende huid.

HUIDTYPES: Normale huid, Vette huid, Gemengde huid, Droge huid,

HUIDCONDITIES: Hyperpigmentatie,

100% authenticity guaranteed

Zorg ervoor dat jouw SkinCeuticals-producten altijd authentiek zijn.
Meer informatie.

Je huid verdient veilige, effectieve formuleringen. Koop altijd echte SkinCeuticals-producten. Zorg ervoor dat jouw SkinCeuticals-producten authentiek zijn door te kopen bij een erkende verkoper. Meer informatie.

Productgegevens

Discoloration Defense Serum is een corrigerend serum voor dagelijks gebruik dat samen met andere serums gebruikt kan worden. Klinisch bewezen om de zichtbaarheid van de belangrijkste typen pigmentatie te verminderen, inclusief de moeilijk te behandelen vormen zoals hardnekkige bruine vlekken en post-acne pigmentatie. Geformuleerd met 1.8% tranexaminezuur, 5% niacinamide en 5% HEPES. Vermindert de zichtbaarheid van huidverkleuring, maakt de huid helderder en egaliseert de teint al in 2 weken.

 • Beschikt over een synergetische mix van anti-pigmentatie ingrediënten om de zichtbaarheid te verminderen en de terugkeer van pigmentatie te voorkomen (bij voortgezet gebruik)
 • 41% gemiddelde afname in de zichtbaarheid van hardnekkige bruine vlekken
 • Ideale aanvulling op professionele pigmentatie-behandelingen, zoals chemische peelings en non-ablatieve laser; consulteer een arts voor persoonlijk advies

Gebruiksadvies

 • Breng 3-5 druppels aan op de huid, tweemaal daags
 • Bij gebruik in de ochtend, breng aan na een SkinCeuticals vitamine C serum en volg met een SkinCeuticals breedspectrum SPF 50+ zonbescherming
 • Limiteer blootstelling aan de zon bij gebruik van dit product
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Zichtbare resultaten

In een 12 weken durende studie heeft Discoloration Defense Serum klinisch bewezen de zichtbaarheid van de belangrijkste pigmentate-markers te verminderen:

 • 41% gemiddelde vermindering in de zichtbaarheid van hardnekkige bruine vlekken
 • 46% gemiddelde vermindering in de zichtbaarheid van verkleuring
 • 71% gemiddelde vermindering in de zichtbaarheid van post-acne pigmentatie
 • 35% gemiddelde vermindering in de zichtbaarheid van oneffen teint

Zie protocolProtocol: Een 12 weken durende, signle center klinische studie met 50 vrouwen, leeftijd 25 -60, Fitzpatrick I-IV, met milde tot gematigde verkleuring op het gelaat, inclusief hardnekkige bruine vlekken, post-acne pigmentatie en oneffen teint. Discoloration Defense Serum werd tweemaal daags op het gelaat aangebracht, samen met een zonbescherming. Effictiviteit en tolerantie-evaluaties zijn gedaan op baseline, week 2, 4, 8 en 12.

19_0129_DiscoDefenseSerum_Before
Voor
19_0129_DiscoDefenseSerum_After
Na

Wetenschap & bewijs

Alledaagse elementen - waaronder blootstelling aan UV-straling, geneesmiddelen op voorschrift en enkele professionele behandelingen - kunnen de productie van melanine in de laagste epidermale lagen van de huid veroorzaken. Deze overtollige melanine stijgt naar het oppervlak van de huid en veroorzaakt zichtbare verkleuring van de huid. Verkleuring kan zich op verschillende manieren manifesteren, waaronder diffuse verkleuring, vlekken na acne en hardnekkige bruine vlekken op de jukbeenderen, het voorhoofd en de bovenlip.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Belangrijkste ingrediënten

  Beoordelingen

  Beoordeel dit product

  note4.5/5

  3 reviews

  Login

  Anonymous

   score5/5

   Duidelijk resultaat

   Ik gebruik 3 druppeltjes 's morgens en 's avonds op de zones met pigmentatievlekken en zie duidelijk dat deze vlekjes verminderen. Geeft een licht trekkerig gevoel, maar zeker niet onaangenaam.

   Ja, Ik beveel dit product aan.

   Anonymous

   • Ontvangen ter beoordeling

   score4/5

   Zichtbaar resultaat na 3 weken

   Ik heb last van een grote concentratie pigment op mijn neus. Op aanraden heb ik dit product uitgeprobeerd en na 3 weken systematisch te appliceren (2x per dag) zie ik een resultaat dat mijn pigmentvlek is afgezwakt. Nog niet volledig weg, maar al veel neutraler ondanks ik nog steeds in de zon ging. Zeker en vast een aanrader. Super qua textuur en heel neutrale geur.

   Ja, Ik beveel dit product aan.

   Anonymous

   • Ontvangen ter beoordeling

   score5/5

   Top product

   Super product tegen melasma. Na 10 weken gebruik ochtend en avond zie echt een zichtbaar verschil

   Ja, Ik beveel dit product aan.

   Meer beoordelingen

   Skin Ceuticals

   Your browser isn't supported

   You can download a new browser :

   Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer