Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

TONERS

POST-CLEANSING OPLOSSINGEN DIE JOUW HUIDVERZORGING VERBETEREN

SkinCeuticals-gezichtstoners helpen bij het verwijderen van achtergebleven talg, vuil en puin na het reinigen en deze essentiële huidverzorgingsstap vormt ook een de perfecte basis voor serums, vochtinbrengende crèmes en andere gerichte behandelingen die volgen. Met verschillende formuleringen voor specifieke huidtypes en problemen, is er een SkinCeuticals-toner voor elke routine.

banner_category_facial_toners.jpg
Meer informatie over toners

WAT ZIJN TONERS?

Gezichtstoners zijn speciaal samengestelde oplossingen die na het reinigen worden gebruikt.
Naast het verwijderen van achtergebleven talg, vuil en puin, kunnen toners ook het uiterlijk van verschillende huidtypen en -condities helpen verbeteren, zoals vette of acne-gevoelige huid, ruwe rextuur en meer. 

GEZICHTSTONERS UITGELEGD

Zijn gezichtstoners goed voor uw huid?

Het gebruik van een toner na het reinigen heeft een aantal voordelen voor de huid.
Naast het verwijderen van onzuiverheden, vuil en overtollig talg dat achter is gebleven na het reinigen, kunnen gezichtstoners met hydroxyzuren de huid helpen exfoliëren.
Deze extra exfoliatie verwijdert de bovenste laag dode huidcellen om de opname van de huidverzorgingsproducten die volgen te helpen bevorderen. Het elimineren van deze dode, doffe huidcellen met een gezichtstoner helpt de uitstraling van de huid te verbeteren, de oppervlaktestructuur glad te strijken en een gezonde, stralende teint te bevorderen.

Een gezichtstoner, vooral die met toverhazelaar of hydroxyzuren, is vooral een toegevoegde waarde voor mensen met een  vette  of  onzuivere huid,  aangezien deze extra stap helpt om overtollig talg te verminderen en dode huidcellen te verwijderen die kunnen leiden tot verstopte poriën en onzuiverheden.

Sommige gezichtstoners helpen de pH-waarde van de huid in balans te houden, wat bijdraagt aan een optimale huidbarrière te behouden. De primaire functie van de huidbarrière is om de huid goed gevoed te houden. Voor de droge huid, kan een toner bijdragen aan een verminderen van een schilferige en dof uitziende huid.

Wanneer gebruikt u een toner voor het gelaat?

Het beste moment om een gezichtstoner te gebruiken is direct na het reinigen van de huid.
Deze post-cleansing stap is een kans om direct extra exfoliatie van de huid te bewerkstelligen (wanneer de toner exfoliërende ingrediënten bevat), wat een toegevoegde waarde is voor alle huidtypen en huidcondities. Echter, wellicht de meest belangrijke reden om een toner te gebruiken na het reinigen van de huid is om de opname te optimaliseren van  serums,  or  moisturizersen andere producten die volgen.

Is het noodzakelijk om een toner te gebruiken?

Bij SkinCeuticals geloven wij erin dat een toner een essentiële stap is in de routine om te zorgen voor het behalen van maximale resultaten met producten voor thuisgebruik als ook  professionele behandelingen  en klinische procedures. Met voordelen zoals het verwijderen van residu dat is achtergebleven na het reinigen, het helpen om de pH-waarde van de huid in balans te brengen of het exfoliatie-eigenschappen, zijn gezichtstoners gunstig voor uw huid.

Welke toner is het meest geschikt voor een vette huid?

De ideale toner voor een vette en onzuivere huid moet lipohydroxyzyren of salicylzuur bevatten. Deze ingrediënten helpen verstopte poriën vrij te maken en exfoliëren dode, doffe oppervlaktecellen die bij kunnen dragen aan onzuiverheden.  Blemish + Age Toner  is geformuleerd met lipohydroxyzuur, salicylzuur en  glycolzuur  om huidcellen aan de oppervlakte, die bijdragen aan onzuiverheden en zichtbare tekenen van huidveroudering, te exfolïeren.

Kan je een gezichtstoner gebruiken wanneer je een droge huid hebt?

Ja. Sommige toners bevatten vochtinbrengers, deze helpen de vocht in de huid vast te houden. Onze  Equalizing Toner  is zo geformuleerd om residu na het reinigen van de huid te verwijderen en de pH-waarde van een droge, normale of gecombineerde huid in balans te houden. Daarnaast bevat deze formule natuurlijke extracten (onder andere rozemarijn, aloe en kamille) om de huid te verzachten en te kalmeren.

Filter op

Huidtype

Huidconditie

Sorteren op

Filter op

Huidtype

Huidconditie

Sorteren op

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer