Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

HYALURONZUUR
SERUM

GEAVANCEERDE FORMULERINGEN MET HYALURONZUUR
VOOR ALLE HUIDTYPES

SkinCeuticals hyaluronzuur serums zijn geformuleerd om langdurig vocht voor alle huidtypen te leveren. Een van de meest efficiënte hydraterende ingrediënten, hyaluronzuur, is in staat om 1000 keer zijn gewicht in water vast te houden, en op zijn beurt vocht aan de huid af te leveren zonder de poriën te verstoppen. Ideaal voor gebruik overdag en 's nachts, maken deze vochtinbrengende producten de huid glad en stralender.

banner_category_hyaluronic.jpg
Meer informatie over hyaluronzuur

Ingrediënt in de schijnwerpers: hyaluronzuur

Erkend als een van de meest effectieve hydraterende ingrediënten in huidverzorging, hyaluronzuur is essentieel bij het handhaven van de vochtwaarden van de huid. In aanvulling op het verschaffen van hydratatie aan het oppervlak, zorgt hyaluronzuur ook voor verbetering in stevigheid, zachtheid en volume.

hyaluronic acid

hyaluronzuur uitgelegd

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een natuurlijke vochtinbrenger samengesteld uit disacharideketens (suiker) dat in elk weefsel van het menselijk lichaam kan worden gevonden. Het is aanwezig in hoge concentraties in de huid en de vloeistoffen rond de ogen en gewrichten. Als de natuurlijke hydrator van het lichaam, werkt dit hydrofiele (waterminnende) molecuul als een spons om 1.000 keer zijn eigen gewicht in water aan te trekken en vast te houden, waardoor het een uitstekende vochtinbrengende crème is bij topicale toepassing.

Wat doet hyaluronzuur?

Hyaluronzuur verbetert de textuur en maakt de huid voller. In de andere delen van het lichaam kan het gewrichtspijn en andere verschillende symptomen, vaak geassocieerd met veroudering, verminderen. Het is een van nature in het menselijk lichaam voorkomend molecuul  en wordt gevonden in de grootste hoeveelheden tussen huidcellen, in gewrichten, in de oogkassen en in andere weefsels waar het kan helpen collageen te behouden, het vochtgehalte te verhogen en elasticiteit en flexibiliteit te ondersteunen.

Welke rol speelt hyaluronzuur in een verouderende huid?

Hoewel hyaluronzuur overal in het lichaam aanwezig is, is 50% geconcentreerd in huidweefsel, met name in de oppervlaktelagen, waar het water aantrekt, evenals de huidlagen, waar het werkt als een verzamelplaats voor essentiële eiwitten zoals collageen en elastine. Deze molecule heeft echter een korte levenscyclus in de huid, met 30-50% degradatie elke 24 uur. Naarmate de leeftijd vordert, ervaart de huid een geleidelijke afname van het hyaluronzuur. De productie begint vanaf ongeveer het 20e levensjaar af te nemen en deze afname versnelt nogmaals vanaf het 40e levensjaar. De gecombineerde achteruitgang en snelle natuurlijke afbraak van hyaluronzuur draagt ​​bij aan zichtbaretekenen van veroudering, waaronder uitdroging, fijne lijntjes en rimpels, ongelijke huidstructuur, verlies van stevigheid, en verlies van volume.

Hoe komt hyaluronzuur mijn huid ten goede?

Één van de kenmerken van een ouder wordende huid is vochtverlies, resulterend in verminderde stevigheid, volume en elasticiteit. Hyaluronzuur is een fundamenteel molecuul dat betrokken is bij het onderhoud vochtgehalte van de huid vanwege het unieke vermogen om water aan te trekken en vast te houden. Dus, topische toepassing van hyaluronzuur kan langdurige hydratatie bieden terwijl de huid er gladder en steviger uitziet en er voller uitziet.

Welk hyaluronzuurproduct is het beste voor mijn huid?

Hyaluronzuur is een ideaal ingrediënt voor alle huidtypen vanwege de olievrije, hydraterende eigenschappen. Het is van nature aanwezig in de huid en hydrateert zonder overgevoeligheid of een olieachtig gevoel. Hoewel alle hyaluronzuurserums van SkinCeuticals langdurige hydratatie bieden, zijn ze verkrijgbaar in een verscheidenheid aan formuleringen die ook specifieke huidproblemen kunnen aanpakken, zoals fijne lijntjes en rimpels, verkleuring, gevoeligheid, uitdroging en onvolkomenheden. Kijk voor een hyaluronzuurformule die jouw specifieke huidzorg aanpakt.

Wat is het verschil tussen topisch en injecteerbaar hyaluronzuur?

Hyaluronzuur, terwijl het een krachtige hydratator voor de huid is, is een zeer groot molecuul dat zelfs wanneer het lokaal in gefragmenteerde vorm wordt afgeleverd, nog steeds te groot is om de huid te penetreren voor een significante transformatie van volume. Wanneer ze worden ingespoten, vullen deze vulstoffen beide de ruimte in en nemen ze water op om tijdelijk te herstellen volume te herstellen en rimpels gladstrijken. Populaire delen van het gelaat voor hyaluronzuurinjecties, ook wel dermale fillers genoemd, omvatten nasolabiale vouwen (haakjes rond de mond), marionetlijnen (lijnen van de mondhoeken tot aan de kin), de kaaklijn, lippen, wangen en de traangootjes. Hoewel de resultaten van injecties met hyaluronzuur direct zichtbaar zijn en tussen 3 en 12 maanden kunnen aanhouden wordt hyaluronzuur van nature door het lichaam opgenomen. Dientengevolge zijn herhaaldelijke injecties vereist om resultaten te behouden.  SkinCeuticals store locator.

Topische toepassing van hyaluronzuurformules is het fundament voor een effectief huidverzorgingsroutine voor thuis. Ze verhogen de hydratatie van het oppervlak en kunnen op basis van de productformulering resulteren in een zachtere, gladdere huidstructuur en een verbeterde uitstraling in volume en stevigheid, waardoor ze ideaal zijn om aan te vullen met in-office hyaluronzuurinjecties.

Waarom is hyaluronzuur een populair ingrediënt 
voor injecties (fillers)?

Omdat hyaluronzuur al een natuurlijk bestanddeel is van de huid, wordt dit type injectie of dermale fillerswordt doorgaans goed verdragen, wat resulteert in weinig tot geen bijwerkingen. Bovendien, als de effecten van de filler ongewenst zijn, kunnen ze eenvoudig worden omgekeerd door een professionele injectie van een genoemd enzym hyaluronidase, dat helpt bij het oplossen van hyaluronzuur. Dit is niet het geval voor andere soorten fillers zoals poly-L-melkzuur en calciumhydroxylapatietinjecties.SkinCeuticals store locator.

Is hyaluronzuur goed voor de vette huid?

Als het gaat om een ​​vette huid, lijkt het misschien een goed idee om hydratatie te voorkomen uit angst de poriën te verstoppen. Het tegenovergestelde is echter waar. Als de huid wordt ontdaan van essentieel vocht, kan deze overcompenseren en zelfs meer olie produceren. Veel traditionele hydraterende ingrediënten kunnen echter kleverig of zwaar aanvoelen op een vette huid. Als gevolg hiervan is het belangrijk om te zoeken naar olievrije, niet-comedogene formules die helpen de vochtniveaus in de huid te behouden.

Erkend als de natuurlijke vochtinbrengende crème van het lichaam, kan hyaluronzuur 1.000x zijn gewicht in water behouden. Uitgelicht in SkinCeuticals 
  Hydrating B5, dit lichtgewicht vochtinbrengende middel heeft een uniek vermogen om vocht in de huid aan te trekken en vast te houden, waardoor effectief langdurige hydratatie wordt geleverd zonder de poriën te verstoppen.

Zijn hyaluronzuur-serums goed voor je huid?

Ja! Naarmate je ouder wordt, begint het in het lichaam gevonden hyaluronzuur langzaam te verminderen of zijn functie te verliezen, bijdragend aan  droogheid,  fijne lijntjes en rimpels,ruwe plekken en een verlies van stevigheid. Afhankelijk van het serum en jouw huidtype, kunnen hyaluronzuurserums een groot aantal voordelen voor de huid bieden. Het toevoegen van een hyaluronzuurserum aan jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine zal niet alleen de huid hydrateren, maar dat kan ook ook helpen bij het verbeteren van de huidstructuur en geven de huid een voller uiterlijk.

SkinCeuticals Hyaluronic Acid Intensifier (H.A. Intensifier)  is geformuleerd met hoge concentraties zuiver hyaluronzuur zuur en is bewezen dat het de hyaluronzuurniveaus van de huid versterkt, de textuur van de huid verbetert en zorgt voor langdurige hydratatie.

Wat is de beste manier om een hyaluronzuurserum te gebruiken?

Serums die hyaluronzuur bevatten, moeten een- of tweemaal per dag worden toegepast voor optimale hydratatie, tenzij anders vermeld. Als u 's morgens gebruikt, breng dan aan na  een SkinCeuticals vitamine C antioxidant serum  en voor een  SkinCeuticals zonnebescherming. Bij het gebruik van  retinol  gedurende de nacht, zorg er dan voor dat je het hyaluronzuur serum
aanbrengt na de retinol. Als je niet zeker bent wanneer je jouw
hyaluronzuurserum moet aanbrengen, vraag dan advies aan  skincare professional.

Filter op

Huidtype

Huidconditie

Sorteren op

Filter op

Huidtype

Huidconditie

Sorteren op

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer