Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

PRODUCTEN EN BEHANDELINGEN VOOR DE HUID MET NEIGING TOT ACNE

HUIDVERZORGING VOOR DE HUID MET NEIGING TOT ACNE

Onzuiverheden worden veroorzaakt door een combinatie van P. acnes-bacteriën, overtollig talg en verstopte poriën; hormonen of stress kunnen ook tot puistjes leiden. SkinCeuticals producten verminderen overtollig talg en verwijderen dode huidcellen. Hiermee helpen zij de imperfecties te verbeteren, uitbarstingen te voorkomen en bevorderen ze een heldere uitstraling.

Meer informatie over acne>

Pus

Mee-eters

Overtollig talg

Meer informatie over acne

WAT IS ACNE?

Acne is een huidaandoening die wordt gekenmerkt door mee-eters, open en gesloten comedonen en ontstekingen op het gezicht, het decolleté, de rug, schouders en daarbuiten. Zowel bij tieners als bij volwassenen ontstaat acne meestal wanneer een haarzakje verstopt raakt met olie, dode huidcellen en bacteriën.

ACNE

Wat veroorzaakt acne?

Een verscheidenheid aan factoren draagt ​​bij aan acne, en een combinatie van bacteriën, overtollige olie en verstopte poriën staan ​​erom bekend een grote rol te spelen. Acne begint vaak met een opeenhoping van dode huidcellen en olie in een porie, die een "plug" vormt die de opening ervan blokkeert en een omgeving creëert waarin P. acnes-bacteriën zich kunnen vermenigvuldigen. De toename van deze bacterie leidt tot de roodheid en ontsteking geassocieerd met vlekken, die af en toe op één specifieke plek of consequent over een groter gebied van het gezicht en / of lichaam kunnen voorkomen. Deze ontsteking kan ook meer acne veroorzaken.

Hormonale schommelingen en stress kunnen ook de puistjes doen toenemen, en sommige klinische onderzoeken hebben aangetoond dat bepaalde voedingsmiddelen zoals zuivel en suiker (en andere voedingsmiddelen met een hoge glycemische index) ook de uitstraling kunnen beïnvloeden.

Welke producten zijn goed voor neiging tot acne-gevoelige huid?

Producten voor de huid met neiging tot acne die de natuurlijke exfoliatie van de huid bevorderen, zijn essentieel voor elk anti-acnegime. Regelmatige exfoliatie met ingrediënten zoals salicylzuur kan helpen bij tegengaan van de opbouw van dode cellen die ervoor kunnen zorgen dat de poriën verstopt raken. De afschilfering door zuren en  retinol kan ook helpen de zichtbaarheid te verminderen van  verkleuring van de huid veroorzaakt door acne in het verleden, de huidstructuur verbeteren en een gelijkmatige, stralende teint te bevorderen.

Producten voor de huid met neiging tot acne van SkinCeuticals omvatten  Blemish + Age Cleanser,  Blemish + Age-toner  en  Blemish + Age Defense  behandelingsserum. Deze range biedt op zuur gebaseerde exfoliatie voor het helpen bij het opruimen van dode cellen en helpen verstopte poriën te voorkomen, de huidstructuur te verfijnen voor een stralende huid.  Retinol 0.3  in de avond (indien getolereerd door de huid) vormt een aanvulling op de behaalde resultaten met onze Blemish + Age-(producten voor neiging tot acne) door de celvernieuwing verder te verbeteren om vrije poriën te behouden, en tegelijktijd fijne lijntjes en rimpels aan te pakken.  verkleuring  veroorzaakt door schade door de zon en restlittekentjes.

Alle huidtypes, inclusief vette en acne-gevoelige, vereisen ook extra hydratatie. Een niet-comedogene, olievrije moisturizer met  hyaluronzuur, zoals  Phyto Corrective, is ideaal voor het hydrateren van de huid zonder het verstoppen van de

Zonnebescherming  is een ander essentieel dagelijks huidverzorgingsproduct voor de acne-gevoelige huid. Ten eerste is het een mythe dat blootstelling aan de zon helpt bij het verbeteren van de huid met neiging tot acne. Hoewel een zonnebescherming in eerste instantie het uiterlijk van de huid met neiging tot acne kan verbeteren, kan de schade en de droogte die wordt veroorzaakt door blootstelling aan UV-stralen een verhoogde talgproductie veroorzaken, waardoor de kans op meer imperfecties juist groter wordt. Een goed geformuleerde niet-comedogene zonnebescherming kan helpen de vette en acne gevoelige huid te beschermen tegen UV-stralen zonder de poriën te verstoppen.

Wat is het beste ingrediënt voor de bestrijding van een huid met neiging tot acne?

Er is geen universeel ingrediënt voor het bestrijden van de huid met neiging tot acne omdat verschillende huidtypen verschillende behoeften hebben. Afschilfering met ingrediënten zoals salicylzuur kan echter helpen voorkomen dat poriën verstopt raken met dode huidcellen.

Retinol en exfoliërende zuren zijn bijzonder effectief voor diegenen die zich ook zorgen maken over zichtbare tekenen van  huidveroudering. Naast het helpen voorkomen van verstopte poriën, helpen deze ingrediënten ook om fijne lijntjes en rimpels, ongelijkmatige teint en andere leeftijdsgerelateerde huidveranderingen te verbeteren.

Hoe kom je van donkere vlekken?

Langdurige pigmentveranderingen in de vorm van donkere vlekken komen vaak voor nadat imperfecties genezen zijn en  verkleuring  veroorzaakt door puistjes uit het verleden (ook bekend als post-inflammatoire hyperpigmentatie) kan lang blijven nadat acne onder controle is. Retinol, evenals lipo-hyrdoxyzuur, glycolzuur en salicylzuur, exfoliëren de bovenste lagen van de huid waar het pigment zich bevindt om een ​​gelijkmatige teint te bevorderen en de glans te herstellen.

Skinceuticals  Blemish + Age Defense  is aangetoond dat de donkere plekken op de huid met neiging tot acne verbetert. In een split-face, dubbelblinde klinische studie verschafte dit product een grotere verbetering van de huidteint en vlekkerigheid, evenals fijne lijntjes en een ruwe huidstructuur, dan een recept retinoïde.

Zijn chemische peelings veilig voor de huid met neiging tot acne?

Wanneer deze worden uitgevoerd door een arts of een goed opgeleide skincare specialist, kunnen deze professionele behandelingen helpen om verstopte poriën te verwijderen en post-acne donkere vlekken te verbeteren door de afschildering van de bovenste lagen van de huid te bevorderen. Chemische peelings waarin salicylzuur is opgenomen dringen de poriën binnen en lossen overtollig talg op. Professionele salicylzuurpeelings zijn over het algemeen oppervlakkig, dus er is weinig of geen downtime en een reeks behandelingen wordt aanbevolen voor algehele huidverbetering. Bezoek een  Skinceuticals professional  die chemische peelings uitvoert om het uiterlijk van de huid te helpen verbeteren.

Filter op

Categorie

Huidtype

Sorteren op

Filter op

Categorie

Huidtype

Sorteren op

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer