Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

GEZICHTSREINIGING

HOGE CONCENTRATIE, PROBLEEMOPLOSSENDE
REINIGINGEN VOOR ALLE HUIDTYPEN EN HUIDCONDITIES

SkinCeuticals-reinigers bevatten zachte reinigingsmiddelen in combinatie met zuiverende ingrediënten die onzuiverheden verwijderen en dode huidcellen afschilferen zonder de huid te strippen. Geformuleerd volgens professionele normen, laten onze reinigingsmiddelen de huid fris en schoon aanvoelen zonder verhoogde droogheid of vettigheid.

banner_category_facial_cleanser
Meer informatie over gezichtsreinigers

HET BELANG VAN EEN GEZICHTSREINIGING

Een gezichtsreiniger is de eerste stap in elke cosmeceutische routine. Naast het verwijderen van onzuiverheden, olie, dode huidcellen en ander ongewenst oppervlakteafval bereidt een goed geformuleerde gezichtsreiniger de huid effectief voor op een dagelijkse huidverzorgingsroutine.

v_facial_cleanser

Gezichtsreinigers uitgelegd

Wat is de beste gezichtsreiniger?

Bij het selecteren van een gezichtsreiniger is het het beste om ervoor te zorgen dat de formulering geschikt is voor jouw specifieke huidbehoeften en dat deze een krachtige oppervlakteactieve stof systeem bevat dat de huid zal reinigen zonder de huid van natuurlijke oliën te strippen. Geformuleerd om te voldoen aan de veeleisende normen van huidexperts is SkinCeuticals-assortiment gezichtsreinigers geschikt voor verschillende huidtypen, waaronder droge, normale, gecombineerde, vette, gevoelige huid en huid na de procedure. Combinatie van hoge concentratie ingrediënten met een probleemoplossende aanpak, dit assortiment reinigt effectief de huid terwijl specifieke huidproblemen worden aangepakt

Voor het meest aangepaste advies
over de beste gezichtsreiniger voor je huid, bezoek een  SkinCeuticals skincare professional.

Wat is de beste gezichtsreiniger voor de gevoelige huid?

De beste gezichtsreiniger selecteren voor gevoelige huid en post-procedure of aangetaste huid kan een uitdaging zijn, vaak als reinigingsformuleringen bepaalde oppervlakteactieve stoffen bevatten die de barriere van de huid kunnen bedreigen en de toestand kunnen verergeren. Bij het zoeken naar een effectieve, gevoelige gezichtsreiniger voor de huid, is het het beste om lichtgewicht formuleringen te gebruiken die vrij zijn van irriterende middelen zoals alcohol, zepen, synthetische geurstoffen en kleurstoffen. Zoek naar een gezichtsreiniger geformuleerd met hydraterende ingrediënten zoals allantoïne, sorbitol en glycerine om het vochtgehalte te handhaven en een gezonde huidbarrière te bevorderen.
Botanische extracten zoals komkommer, kamille, orchis-mascula en aloë barbadensis-bladextract zijn ook van belang voor het verzachten van de huid. Deze huid kalmerende middelen bevatten verkoelende en verfrissende eigenschappen om van nature rustig en
comfortabele huid

Speciaal ontworpen voor de gevoelige en post-procedure huid, SkinCeuticals  Soothing Cleanser  is geformuleerd met een krachtige mix van botanische extracten en hydraterende middelen om de huid effectief te reinigen en tegelijkertijd te verzachten en te hydrateren.

Wat is de beste gezichtsreiniger voor de droge huid?

Veroorzaakt door een aantal factoren, waaronder lipidenuitputting, droge lucht, ruwe zepen en cosmetische behandelingen, kan een droge huid vaak strak en oncomfortabel aanvoelen. Veel traditionele ingrediënten in gezichtsreinigers hebben echter het potentieel om de barriere van de huid te halen en bepaalde huidcondities te verergeren.

Daarom is het vooral belangrijk om te zoeken naar een alcohol- en zeepvrije gezichtsreiniger. Bij het selecteren van de beste gezichtsreiniger voor de droge huid, kies voor crème of lotionformules doordrenkt met vochtinbrengende middelen en hydraterende ingrediënten zoals
allantoïne, glycerine en sorbitol om te helpen het vochtgehalte in de huid te verhogen en een gezonde huidbarrière te bevorderen.

Ideaal voor de droge huid,  Gentle Cleanser  heeft een romige, niet-schuimende formule die onzuiverheden en langdurige make-up verwijdert en tegelijkertijd de huid hydrateert en verzacht.

Wat is de beste gezichtsreiniger voor een vette huid?

Vette huid heeft een unieke reeks behoeften, zoveel traditionele talgbestrijdende ingrediënten hebben de potentie om de huid uit te drogen. Wanneer dit gebeurt, produceert de huid overtollig talg, wat kan leiden tot verstopte poriën en puistjes. Daarom is het het beste om gezichtsbehandeling op basis van alcohol, een ingrediënt dat kan bijdragen aan uitdroging en irritatie, te vermijden. Kies in plaats daarvan voor olievrije op gel gebaseerde reinigingsproducten die zijn geformuleerd met zuren zoals glycolzuur, salicylzuur en sulfonzuur om gerichte exfoliatie te geven. Het bevorderen van celvernieuwing zal helpen verstopte poriën en onzuiverheden/puistjes te voorkomen. De beste gezichtsreiniging voor de vette huid bevat ook natuurlijke vochtinbrengers zoals glycerine om ervoor te zorgen dat de huid voldoende hydratatie behoudt om te voorkomen dat de huid overtollig talg gaat produceren.

Geformuleerd voor een vette, gecombineerde en verouderende huid,  Blemish + Age Cleansing Gel  combineert een mix van exfoliërende en hydraterende ingrediënten om verstopte poriën vrij te maken en overtollig talg te verwijderen zonder de barriere van de huid te beschadigen.

Hoe gebruik je een gezichtsreiniger?

Een goed geformuleerde gezichtsreiniger is de basis voor elk huidverzorgingsroutine. Afhankelijk van jouw huidtype en levensstijl, kunnen reinigingsmiddelen een- of tweemaal per dag worden gebruikt.
Als u eenmaal per dag reinigt, is het het beste om dit 's avonds te doen om talg, make-up en ander vuil te verwijderen.

Voor de meest effectieve reiniging, masseer zachtjes een hoeveelheid ter grootte van een nootje, of één pompwaarde van het product, op een vochtig gelaat en hals met behulp van een lichte cirkelvormige beweging. Spoel grondig af met warm water en gebruik een handdoek om droog te poetsen. Bij het drogen van je huid, wordt een lichte klopbeweging aanbevolen om mogelijke irritatie die kan resulteren uit overmatig wrijven te voorkomen .

Gezichtsreinigers kunnen het beste samen worden gebruikt met toners. Na het reinigen en drogen van de huid breng je een kleine hoeveelheid  toner  aan om het pH-level van de huid te beschermen. Het additionele voordeel van het aanbrengen van een toner is dat deze oplossingen op het huidoppervlak blijven waardoor exfoliëren, vrij maken van verstopte poriën door blijft gaan en de verzachtende ingrediënten de huid voorbereiden op de rest van de verzorgingsroutine.

Moet ik elke dag een gezichtsreiniging gebruiken?

Ja! Gezichtsreinigers zouden de eerste stap in jouw dagelijkse routine moeten zijn. Gezichtsreinigers verzorgen de huid voor dagelijkse huidverzorging en helpen bij het verwijderen van vuil, olie, make-up en ander vuil dat zich de hele dag op je gezicht verzamelt. SkinCeuticals-reinigingsproducten zijn samengesteld met verschillende actieve ingrediënten zoals hydroxyzuren, botanische extracten en unieke reinigingsmiddelen om onzuiverheden en oliën te verwijderen en tegelijkertijd de belangrijkste behoeften van verschillende huidproblemen aan te pakken. Om te bepalen welke reiniger aan uw specifieke huidbehoeften voldoet, vraag advies aan uwhuidexpert

Filter op

Huidtype

Huidconditie

Sorteren op

Filter op

Huidtype

Huidconditie

Sorteren op

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer