Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

SERUMS

GECONCENTREERDE SERUM FORMULERINGEN VOOR SPECIFIEKE HUIDCONDITIES

SkinCeuticals-serums zijn geconcentreerde formuleringen die zijn ontworpen om het voorkomen van specifieke huidproblemen en -omstandigheden te voorkomen en te corrigeren. Met opties waarvan klinisch is bewezen dat ze de aanblik van zorgen verbeteren, zoals verkleuring, rimpels, neiging tot acne en meer, zijn onze krachtige gezichtsserums essentieel voor het bereiken van een gezond uitziende huid.

Meer informatie over serums

WAT IS EEN SERUM?

In de definitie, zijn serums een soort huidverzorgingsformules die worden aangebracht na reiniging en vóór moisturizers en zijn deze gericht op specifieke huidproblemen en huidcondities. Over het algemeen licht en snel absorberend met een vloeibare textuur, kunnen serums helpen bij het versterken van de resultaten van elk huidverzorgingsroutine.

corrective serum

serums uitgelegd

Waar wordt een serum het meest voor gebruikt?

Serums worden meestal geformuleerd met een specifiek huidprobleem of een specifieke aandoening in gedachten, en zijn ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met andere huidverzorgingsproducten om de resultaten te optimaliseren. Enkele veel voorkomende toepassingen voor serums zijn het verbeteren van het uiterlijk vanverkleuring,  rimpels,  neiging tot acne,  overtollg talg,  Roodheid, of ruwe huidstructuur.  Vitamin C serums  zijn een belangrijke en effectieve manier om de huid te voorzien van antioxidanten om te helpen beschermen tegen schade door externe agressoren, terwijl  hyaluronzuurserums  ingezet worden om de hydratatie te verhogen bij elk huidtype. Er zijn ook serums die meerdere ingrediënten combineren om zo verbeterde resultaten te bieden voor specifieke combinaties van huidproblemen (zoals neiging tot acne en zichtbare tekenen van huidveroudering) als ook anti-aging voordelen. Serums kunnen ook worden ontwikkeld voor bepaalde zones in het gelaat, zoals rond de ogen of voor de lippen. 

Wat is het verschil tussen een serum en crème of lotion?

De ideale serums voor  moisturizers  zijn twee verschillende type van huidverzorgingsformuleringen, en het belangrijkste onderscheid hiertussen is wanneer het product wordt aangebracht. Serums moeten worden aangebracht voor een lotion of crème, of worden gebruikt in plaats van een moisturizer wanneer het serum is geformuleerd met hydraterende ingrediënten. Onze  Hydrating B5  serum speelt de rol van beide aangezien het de huid voorziet van het essentiele vocht, echter kunnen mensen met een drogere huid er ook voor kiezen dit serum onder een hydraterende lotion of crème aan te brengen. In veel gevallen bevat een serum ingrediënten die werken op een specifiek huidprobleem.

Welke serums zijn het meest geschikt voor de droge huid?

De ideale serums voor  droge huid  bevatten ingrediënten die de huid voorzien van de hoognodige hydratatie  Hyaluronzuurserums  behoren tot de meest effectieve, omdat dit natuurlijke suiker in staat is om tot 1.000 keer zijn gewicht in water vast te houden, evenals vocht uit de omgeving in de huid trekken. Dit ingrediënt kan worden gevonden in serums die speciaal zijn geformuleerd voor het aanvullen van huidvocht, zoals  Hydrating B5, en het behouden van het gewenste hydratatielevel in de huid, zoals  H.A. Intensifier. Hyaluronzuur kan ook perfect gecombineerd worden met producten die verkleuring, roodheid, gevoeligheid en de oppervlaktestructuur aanpakken om zo een multifunctionele toepassing te bereiken. Als je een droge huid hebt, is het het beste om advies te vragen aan een  SkinCeuticals skincare professional  die u het ideale serum kan adviseren voor uw huidbehoeften.

Kan ik een serum gebruiken als ik een vette huid heb?

SkinCeuticals biedt serums die zijn geformuleerd voor specifieke huidproblemen, evenals serums die geschikt zijn voor alle huidtypen. De sleutel tot het vinden van het ideale serum als je een vette huid hebt, is naar de ingrediënten kijken. Bijvoorbeeld,  Hydrating B5  is een ultra-lichtgewichte, vetvrij serum geformuleerd met  hyaluronzuur  om de huid te voorzien van de essentiele hydratatie zonder een dik en zwaar gevoel te geven. Dit specifieke serum kan worden gebruikt door iedereen met een  vette huid  in plaats van een  vochtinbrengende crème. In het geval van een vette huid met neiging tot  acne,  Blemish + Age Defense  serum richt zich op de huid met neiging tot acne zowel als zichtbare tekenen van huidveroudering in één krachtige formule. Om het beste serum te ontdekken voor jouw vette huid, maak dan een afspraak met een  SkinCeuticals expert.

Wat is het beste vitamine C serum voor mijn huid?

Een dagelijks  vitamine C antioxidant serum  is essentieel voor het beschermen van de huid tegen  externe agressoren  beschermt onze huid nog meer tegen de UV-stralen dan een zonnebescherming afzonderlijk doet. De eerste stap in de zoektocht naar het perfecte vitamine C serum is er zeker van te zijn dat de formule voldoet aan 3 specifieke criteria. Ten eerste, moet het product geformuleerd zijn met pure vitamine C (l-ascorbinezuur). Ten tweede, moet vitamine C in de optimale concentratie aanwezig zijn, namelijk tussen 10-20%. Ten derde, moeten vitamine C serums met een zure pH waarde gelijk aan of lager dan 3.5 worden geformuleerd voor optimale opname door de huid.

SkinCeuticals biedt vitamine C serums voor een varieteit aan huidproblemen en huidtypes.  C E Ferulic  is geformuleerd om fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan en is ideaal voor een normale tot droge huid.  Phloretin CF  beschermt onze huid nog meer tegen de UV-stralen dan een zonnebescherming afzonderlijk doet. De eerste stap in de zoektocht naar het perfecte vitamine C serum is er zeker van te zijn dat de formule voldoet aan 3 specifieke criteria. Ten eerste, moet het product geformuleerd zijn met pure vitamine C (l-ascorbinezuur). Ten tweede, moet vitamine C in de optimale concentratie aanwezig zijn, namelijk tussen 10-20%. Ten derde, moeten vitamine C serums met een zure pH waarde gelijk aan of lager dan 3.5 worden geformuleerd voor optimale opname door de huid.
  Serum 10  is ideaal voor de mensen die voor het eerst een antixodant gebruiken en voor degene met een zeer gevoelige huid. Een  SkinCeuticals skincare professional  kan jou het beste vitamine C serum adviseren aan de hand van jouw huidtype en huidcondities.

Wat is het beste hyaluronzuurserum?

Hyaluronzuur  is een ideaal hydraterend ingrediënt voor alle huidtypen en kan worden gevonden in meerdere SkinCeuticals serums geformuleerd voor verschillende huidcondities.  H.A. Intensifier  bevat dit ingrediënt om vocht te helpen aanvullen, samen met Proxylane ™ om het gevoel van een stevige, dikke, gladde huid te bevorderen die blijft verbeteren bij continu gebruik.

SkinCeuticals heeft ook hyaluronzuurserums ontwikkeld die dit ingrediënt bevatten om vocht af te geven en de gevoelige huid te kalmeren, zoals  Phyto Corrective. Om meer te weten te komen over hyaluronzuur serums en te ontdekken welke het meest geschikt is voor de behoeften van uw huid, kunt u een afspraak maken met een   SkinCeuticals skincare professional.

Kan ik meer dan één serum gebruiken?

Ja - en dat zou je ook moeten doen!  Vitamine C antioxidant serums  zijn een belangrijk onderdeel van de ochtendroutine om de huid te beschermen tegen  schade door externe agressoren, en het toevoegen van doelgerichte serums kan helpen om specifieke huidcondities aan te pakken - variërend van zichtbare tekenen van  huidveroudering  tot  huid met neiging tot acne  en meer. Het combineren van serums, welke ingrediënten bevatten die synergetisch werken, is de ideale manier om de huid weer een jeugdige en gezonde uitstraling te geven. 


Als u verschillende serums bij de hand hebt, kunt u jouw huidverzorgingsroutine aanpassen aan de specifieke behoeften van jouw huid op elk moment. Vraag advies aan jouw  skincare professional  om uw routine te personaliseren.

Filter op

Huidtype

Huidconditie

Sorteren op

Filter op

Huidtype

Huidconditie

Sorteren op

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer