Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

Serum 10:  Vitamine C serum voor de gevoelige huid en reactieve huid.
SERUM 10 30ML.jpg
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Images 6 of 6

Prevent

Serum 10

Vitamin C Serums

Ideaal voor de gevoelige huid of de huid die nog niet gewend is aan het gebruiken van een vitamine C antioxidant serum. Serum 10 bevat 10% pure vitamine C (l-ascorbinezuur) en 0.2% ferulinezuur om vrije radicalen te neutraliseren welke bijdragen aan atmosferische huidveroudering – schade door externe agressoren en vroegtijdige tekenen van huidveroudering. Naast de voordelen in het beschermen tegen vrije radicalen, helpt dit antioxidant serum ook zichtbare tekenen van huidveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels, te verminderen.

 • Neutraliseert schade aanbrengende vrije radicalen
 • Vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels en herstelt een gezonde, jeugdig uitziende huid
 • Ideaal als een introducerend antioxidant serum voor alle huidtypen, speciaal de gevoelige.

HUIDTYPES: Normale huid, Gevoelige huid,

HUIDCONDITIES: Huidveroudering, Acne, Reactief,

100% authenticity guaranteed

Zorg ervoor dat jouw SkinCeuticals-producten altijd authentiek zijn.
Meer informatie.

Je huid verdient veilige, effectieve formuleringen. Koop altijd echte SkinCeuticals-producten. Zorg ervoor dat jouw SkinCeuticals-producten authentiek zijn door te kopen bij een erkende verkoper. Meer informatie.

Productgegevens

Ideaal voor de gevoelige huid of diegene die nog niet bekend zijn met een vitamine C antioxidant serum. Serum 10 combineert 10% pure vitamine c (l-ascorbinezuur) en 0.2% ferulinezuur om vrij radicalen te neutraliseren die bijdragen aan atmosferische huidveroudering en tekenen van vroegtijdige huidveroudering. Daarnaast biedt het de voordelen van vitamine C; verminderen van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels.
 • Neutraliseert schade aanbrengende vrije radicalen geïnduceerd door externe agressoren
 • Vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels en herstelt een jeudige uitziende, stralende huid
 • Ideaal als een instap antioxidant serum voor alle huidtypen, ook de gevoelige.

Gebruiksadvies

 • In de ochtend na het reinigen, breng 4-5 druppels aan op een droog gelaat, hals en decolleté voordat andere producten worden aangebracht.
 • Het is normaal voor vitamine C producten om donkerder te worden na opening, door blootstelling aan lucht en licht. De formule blijft effectief. Wanneer geopend adviseren wij je om het product binnen 3-4 maanden te gebruiken.
 • Maak uw routine compleet door het toevoegen van een zonbescherming van SkinCeuticals. Wanneer zonbescherming en antioxidant samen worden ingezet is een een uitgebreide bescherming tegen zichtbare huidveroudering veroorzaakt door externe agressoren.
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Wetenschap & bewijs

Dit lichtgewicht, snel asborberende serum gecombineert ferulinezuur met 10% pure vitamine c om de antioxidantwerking te ondersteunen.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Belangrijkste ingrediënten

  Beoordelingen

  Beoordeel dit product

  note4/5

  1 review

  Login

  Anonymous

  • Ontvangen ter beoordeling

  score4/5

  Fijn serum met antioxidanten!

  Ik heb de kans gekregen om enkele serums van SkinCeuticals te mogen testen en dit was er ééntje van. Het is een heel aangenaam en compleet serum. Toch ben ik net iets meer fan van het Ferulic CE serum dat nog net iets meer geconcentreerd is met Ferulic acid!

  Ja, Ik beveel dit product aan.

  Meer beoordelingen

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer