Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

Science 101

Geavanceerde gezichtsverzorging ondersteund door wetenschap

Onderzoek en innovatie vormen de kern van de SkinCeuticals-missie en onze toewijding aan de wetenschap heeft het merk gevestigd als een leider op het gebied van geavanceerde huidverzorging. De oprichting van het bedrijf was het directe resultaat van een revolutionaire ontdekking die de standaard zette voor antioxidantformulering. SkinCeuticals blijft pionieren met producten van de volgende generatie die de gezondheid en schoonheid van de huid optimaliseren.

SHELDON R. PINNELL, MD

Als oprichtende wetenschapper en medisch adviseur van SkinCeuticals richtte Dr. Sheldon Pinnell SkinCeuticals op als de Antioxidant Autoriteit van de huidverzorgingsindustrie. Dr. Pinnell's baanbrekende, peer-reviewed onderzoek en uitgebreide dermatologische kennis resulteerde in het Duke University Antioxidant-patent, dat nu de gouden standaard is voor topische antioxidantformuleringen en exclusief in licentie wordt gegeven aan SkinCeuticals.

BAANBREKEND ONDERZOEK

Met bijna 40 jaar ervaring in het onderzoeken en ontwikkelen van technologieën die versnelde huidveroudering en huidkanker helpen voorkomen, heeft Dr. Pinnell's werk SkinCeuticals gevestigd als een leider in wetenschappelijk gevalideerde huidverzorging. SkinCeuticals is toegewijd aan de nieuwste huidwetenschap en dit wordt versterkt door strategische relaties binnen de wetenschappelijke gemeenschap. We hebben een netwerk van vooraanstaande wetenschappers uit de vakgebieden van cellulaire en moleculaire biologie, chemie en biofysica opgezet om huidveroudering, huidtypes en huidaandoeningen verder te begrijpen en te onderzoeken. Met deze uitgebreide kennis van de huid- en huidgezondheid blijft SkinCeuticals de lat binnen huidverzorging verhogen en zijn leidende positie in de huidverzorgingsindustrie behouden.

Meer informatie over Dr. Pinnell>

De Antioxidant AutoriteitaAntioxidant Autoriteit

Wat is een antioxidant en waarom is SkinCeuticals de autoriteit? Met vier generaties van topische antioxidantformuleringen, 10 patenten en meer dan 200 studies gepubliceerd in prestigieuze medische tijdschriften, is SkinCeuticals een voorloper op het gebied van antioxidantenwetenschap.

Meer informatie>

Klinische studies

Bij SkinCeuticals ontdekken, ontwikkelen en leveren wij innovatieve huidverzorgingsproducten die de algehele gezondheid en het uiterlijk van de huid verbeteren. We onderwerpen onze actieve ingrediënten en definitieve formuleringen aan rigoureuze klinische onderzoeken om wetenschappelijk gevalideerd bewijs te verkrijgen dat ze hun claims waarmaken - en versterken onze toewijding om geavanceerde huidverzorging te bieden die wordt ondersteund door de wetenschap.

Maar niet alle klinische onderzoeken zijn gelijk. Sommige studies kijken alleen naar een of twee ingrediënten in een formulering. Anderen testen deze ingrediënten in concentraties die veel hoger zijn dan die in het eindproduct. Sterker nog, sommige onderzoeken worden in vitro of in een petrischaal uitgevoerd in tegenstelling tot echte, levende huid.

Bij SkinCeuticals houden we onze klinische studies aan de hoogste medische en farmaceutische normen, en dermatologen houden toezicht op onze testen. We voeren biomarkerstudies uit om de werking van een eindformulering in de huid te beoordelen, en evalueren de werkzaamheid van een product op de huid van de patiënt. Dientengevolge vertalen de resultaten van onze klinische studies zich precies naar hoe onze producten presteren wanneer ze in de echte wereld worden gebruikt, op de echte huid.

Ons eerste klinische onderzoek naar vitamine C maakte de weg vrij voor het formuleren van antioxidanten en stelde SkinCeuticals op het punt om een ​​van de meest gerespecteerde productinnovatoren van de huidverzorgingsindustrie te worden. Als een van de eerste bedrijven die wetenschappelijk bewijs levert dat de voordelen van het product ondersteunt door klinische studies in gerespecteerde medische tijdschriften te publiceren, blijft SkinCeuticals de lat voor huidwetenschap verhogen. Sinds de eerste vitamine C-studie heeft SkinCeuticals enkele van de meest cruciale huidvervalsontwikkelingen in de recente geschiedenis achter de rug.

Belangrijke studie 1:

Topical L-Ascorbic Acid Percutanous Absorption Studies
Pinnell, S.R., et al.,Topical L-Ascorbic Acid: Percutaneous Absorption Studies.Dermatol Surg 27:2, 137-142, 2001

SkinCeuticals was de eerste die de exacte formuleringsspecificaties ontdekte waaraan een topische antioxidant moet voldoen om de huid te penetreren en te beschermen. Deze parameters zijn de gouden standaard geworden voor de antioxidantformulering.

Download studie (PDF)>

Belangrijke studie 2:

Photodamage and Oxidative Stress and Protection Provided by Topical Antioxidants
Pinnell, S.R, J Am Acad Dermatol. 48(1): 1-19, 2003.

Om een ​​volledige spectrumbescherming te bieden tegen door externe agressoren veroorzaakte huidbeschadiging, is het noodzakelijk om dagelijks een topische antioxidant te gebruiken. Deze toegevoegde bescherming tegen vrije radicalen is bewezen om cellulaire veranderingen diep in de huid te voorkomen.

Download studie (PDF)>

Belangrijke studie 3:

Sunscreens Inadequately Protect Against UVA-Induced Free Radicals
Haywood, R., et al, J Invest Dermatol 2006;121:862-868

Zonnebescherming is essentieel voor het beschermen van de huid tegen UVA- en UVB-stralen, maar deze centrale studie van SkinCeuticals wees uit dat SPF de huid alleen beschermt tegen 55% van de schadelijke vrije radicalen - en dat de toevoeging van een topische SkinCeuticals-antioxidant uitgebreide huidbescherming biedt.

Download studie (PDF)>

Belangrijke studie 4:

A Topical Antioxidant Solution Containing Vitamins C and E Stabilized by Ferulic Acid Provides Protection for Human Skin Against Damage Caused by Ultraviolet Irradiation.
Pinnell, S. et al. J Am Acad Dermatol. 59(3):418-25, 2008.

Met SkinCeuticals derde-generatie topische antioxidant, C E Ferulic, is het mogelijk om de huid acht maal zijn natuurlijke fotoprotectie te bieden, evenals ongekende anti-aging resultaten.

Download studie (PDF)>

Belangrijke studie 5:

Protective Effects of a Topical Antioxidant Containing Vitamin C, Ferulic Acid and Phloretin Against UV-Induced Photodamage
Oresajo C, Stephens T, Hino PD, Law RM, Yatskayer M, Foltis P, Pillai S, Pinnell SR. J Cosmet Dermatol. 2008 Dec;7(4):290-7.

Met de toevoeging van florentine is het klinisch bewezen dat SkinCeuticals-antioxidanten vroegtijdige tekenen van veroudering omkeren terwijl de huid wordt beschermd tegen vrije radicalen en andere reactieve moleculen waarvan bekend is dat ze DNA-mutaties veroorzaken.

Download studie (PDF)>

SkinCeuticals Charters

Bij SkinCeuticals is onze toewijding aan onze patiënten net zo belangrijk als het aanbieden van geavanceerde huidverzorgingsproducten die worden ondersteund door de wetenschap. We houden ons aan de hoogste normen, onderzoeks- en testnormen om onze missie te bereiken, namelijk het optimaliseren van de gezondheid van de huid.

Meer informatie, download onze charters >

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer