Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

toegewijd aan de Wetenschap van 
een gezonde huid

Bij SkinCeuticals zetten we ons in om de hoogste normen te handhaven in elk aspect van ons merk. Sinds SkinCeuticals is opgericht, hebben we een onwrikbare toewijding gehad aan onze artsen en patiënten, klinisch gevalideerd onderzoek en ontwikkelen we effectieve formuleringen. Daarnaast voeren we strenge klinische testen uit en streven we ernaar om consumenten een ongeëvenaarde productkwaliteit te bieden. Onze charters geven een overzicht van de specifieke doelen, missies, beloften en normen waar SkinCeuticals bekend om is geworden.

ONDERZOEK & FORMULATIE

SkinCeuticals heeft bijgedragen aan de opkomst van cosmeceuticals met de eerste klinisch bewezen lokale vitamine C-formulering. Tegenwoordig blijven we de branche leiden door als een van de enige bedrijven wetenschappelijk bewijs te leveren ter ondersteuning van de claims van onze producten.

Download ons Formulerings Charter voor meer informatie>

KWALITEIT

Om onze missie van huidgezondheid te bereiken, is het noodzakelijk om de strengste kwaliteitscontrolenormen na te leven. Daarom zijn de producten van SkinCeuticals geformuleerd met de beste, meest effectieve ingrediënten van de hoogste kwaliteit en vervaardigd in faciliteiten die zijn erkend voor het overschrijden van benchmarks in de branche.

Download ons Kwaliteits Charter voor meer informatie>

KLINISCHE TESTEN

SkinCeuticals is van mening dat klinische testen essentieel zijn voordat een product op de markt wordt gebracht. We beginnen in het lab voordat we de resultaten evalueren bij echte patiënten, en observeren hoe patiënten in verschillende delen van de wereld onze formules gebruiken en erop reageren. Ons Klinische Testen Charter legt uit hoe we onze producten testen en waarom we verder gaan dan de industriestandaarden.

Download ons Klinische Testen Charter voor meer informatie>

ETHIEK

Bij SkinCeuticals is onze toewijding aan onze patiënten net zo belangrijk als het aanbieden van geavanceerde huidverzorging met wetenschappelijke ondersteuning. We houden ons aan de hoogste normen, onderzoeks- en testnormen om onze missie te bereiken, namelijk het optimaliseren van de gezondheid van de huid.

Download ons Ethiek Charter voor meer informatie>

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer