Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

Kwaliteitscharter

ONZE BELOFTE
Onze missie bij SkinCeuticals is om de gezondheid van de huid te verbeteren. Met dit doel in gedachten, doen wij een simpele belofte: wij bieden geavanceerde huidverzorging die wetenschappelijk is onderbouwd. Onze intensief werkende huidverzorgingsproducten worden geproduceerd in ultramoderne voorzieningen die zijn gespecialiseerd in de productie van huidverzorgingsformules voor artsen en professionals. Deze faciliteiten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en worden zeer gewaardeerd omdat ze de benchmarks van de industrie op het gebied van productie van kwaliteitsproducten, overstijgen.

KWALITEIT IN FORMULERING
De onderzoeksteams van SkinCeuticals zijn de pioniers op het gebied van 'cosmeceuticals', farmaceutische cosmetische producten die wetenschappelijk bewezen resultaten bieden. Door producten samen te stellen met hoge concentraties pure actieve ingrediënten, hebben onze R&D-afdelingen belangrijke doorbraken gerealiseerd in het stabiliseren van actieve ingrediënten (zoals vitamine C) voor cosmetisch verfijnde productsamenstellingen. Omdat wij geavanceerde resultaten willen bereiken en de patentparameters voor vitamine C van de Amerikaanse Duke University aanhouden, maakt SkinCeuticals haar antioxidante serums uitsluitend met puur L-ascorbinezuur. De wetenschap waarop wij ons baseren, heeft aangetoond dat vitamine C-derivaten, hoewel ze intrinsiek stabieler en makkelijker samen te stellen zijn, niet hetzelfde bewezen voordeel voor de huid bieden. L-ascorbinezuur wordt door zijn buitengewone antioxidante werking, na verloop van tijd meestal wel donkerder maar blijft effectief. Dit kan ook gelden voor andere intensief werkende professionele formules waarbij de zuiverheid en de concentratie van werkstoffen de aanblik van de formule in de loop der tijd kan veranderen.

ONZE TOEWIJDING
Hoewel wij uitermate veel zorg besteden aan het transport en de opslag van onze producten, kunnen onverwachte gebeurtenissen er soms voor zorgen dat onze producten aan extreme omstandigheden worden blootgesteld, zoals warmte of zon. Die uitzonderlijke gevallen kunnen de stabiliteit van onze producten, met name de producten die pure vitamine C bevatten, beïnvloeden en tot onbedoelde verpakkingsproblemen zorgen, zoals lekkage. Hoewel deze producten nog altijd veilig en effectief zijn voor gebruik, snappen we dat dit vervelend is voor uw patiënt/de consument. Mocht u of een van uw patiënten twijfels hebben over de kwaliteit, dan kunnen onze Business Developers u helpen.

Erkende verkooppunten>

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer