Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

Onze belofte

Geavanceerde skincare ondersteund door wetenschap

Onze missie is om de gezondheid van de huid te verbeteren. Met dit doel als leidraad maken wij één simpele belofte - we bieden geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap

Onze krachtige formules komen voort uit tientallen jaren onderzoek naar huidkanker en hebben geleid tot cruciale doorbraken in antioxidanten. Ze zijn geconcentreerd in pure actieve ingrediënten en hebben bewezen dat ze optimaal in de huid doordringen.

Onze klinische skincare, gemaakt in de VS, wordt gebruikt door dermatologen, cosmetisch artsen, plastisch chirurgen, huidtherapeuten en medi-spa's voor dagelijkse thuiszorg en om esthetische procedures aan te vullen. We formuleren om tekenen van veroudering te corrigeren, een gezonde huid te beschermen en toekomstige schade te voorkomen.

Onze historie

Het verhaal van SkinCeuticals begon lang voordat het bedrijf in 1994 werd opgericht, dankzij het cruciale onderzoek van Dr. Sheldon Pinnell. In de jaren daarna zijn we doorgegaan met het effenen van de weg met doorbraken die het gezicht van de huidwetenschap hebben veranderd.

Mijlpalen

  • 1997: SkinCeuticals lanceert Serum 10 en Serum 15
  • 1999: de toevoeging van vitamine E verhoogt de effectiviteit van de antioxidantenformule van SkinCeuticals, door het niveau van fotobescherming te verdubbelen
  • 2002: SkinCeuticals introduceert de eerste 100% fysische zonnebescherming, Physical UV Defense SPF30
  • 2005: C E Ferulic wordt gelanceerd, met een combinatie van ferulinezuur, vitamine E en vitamine C
  • 2008: de introductie van Phloretin C F creeërt een nieuwe klasse op het gebied van antioxidanten
  • 2011: De lancering van Phloretin CF Gel markeert een geheel nieuw antioxidanten afleveringsmechanisme

Meer mijlpalen op de SkinCeuticals-tijdlijn>

Cosmeceuticals

Artsen en huidverzorgingsprofessionals definiëren cosmeceuticals als producten op het snijvlak van cosmetica en farmaceutische producten. Van actieve ingrediënten in cosmeceuticals wordt verwacht dat het klinisch bewezen is dat het een biologisch voordeel oplevert in de huid. Bij SkinCeuticals bieden onze producten wetenschappelijk bewezen huidverbetering, vervaardigd in elegante formuleringen voor aangepaste huidverzorgingsroutines.

Meer informatie>

SkinCeuticals en de verantwoordelijkheid voor de gemeenschap

Bij SkinCeuticals zetten we ons in om initiatieven te ondersteunen die het leven van patiënten en de omgeving waarin ze leven verbeteren.

HELP DE TOEKOMST VAN VROUWELIJKE CHIRURGEN TE VERANDEREN

SkinCeuticals heeft samen met ReSurge International, een wereldwijde non-profit organisatie die zich toelegt op het verbeteren van de toegang tot reconstructieve chirurgische zorg in ontwikkelingslanden, Pioneering Women in Reconstructive Surgery gecreëerd. Met dit initiatief zetten we ons in om de eerste generatie lokale, vrouwelijke reconstructieve chirurgen in ontwikkelingslanden op te leiden en vooruit te helpen, die vaak te maken hebben met significante technische en culturele obstakels om acceptatie te krijgen in hun vakgebied

Meer informatie>

Meest gestelde vragen

Waar kan ik SkinCeuticals producten kopen?

SkinCeuticals is trots om te werken met een netwerk van professionele huidexperts in België. Onze producten zijn verkrijgbaar via geautoriseerde dermatologen, cosmetisch artsen, plastisch chirurgen, huidtherapeuten, medische spa's en andere gekwalificeerde premium huidverzorgingsprofessionals. Om een ​​huidverzorgingsprofessional bij u in de buurt te vinden, bezoekt u onze locator. Bovendien kunnen onze producten online worden gekocht via geautoriseerde online retailers die gespecialiseerd zijn in cosmeceuticals en geavanceerde huidverzorgingsproducten.

Vind een Medische Skincare Professional bij jou in de buurt>

Erkende verkooppunten>

Welke klinische procedures en professionele behandelingen biedt SkinCeuticals?

SkinCeuticals biedt een scala aan professionele medische peelings en gezichtsbehandelingen die worden uitgevoerd door SkinCeuticals huidverzorgingsprofessionals in klinieken. Wanneer deze gerichte huidverzorgingsoplossingen worden gecombineerd met een op maat gemaakte SkinCeuticals thuisbehandeling, is het resultaat een gezondere huid met zichtbare verbetering in tekenen van versnelde huidveroudering en andere huidaandoeningen.

Welke normen worden gevolgd bij het samenstellen van SkinCeuticals-producten?

SkinCeuticals is toegewijd aan de hoogste medische standaardformuleringen en gebruikt alleen ingrediënten van farmaceutische kwaliteit. We onderwerpen onze definitieve formuleringen aan uitgebreide klinische testen die aantonen dat ze hun claims waarmaken. Onze producten worden in kleine batches geproduceerd en onder nauw gecontroleerde, steriele omstandigheden verpakt om optimale potentie en versheid te garanderen.

Waarom zijn SkinCeuticals-producten anders?

De producten van SkinCeuticals worden vanaf de eerste stadia van hun ontwikkeling tot de uiteindelijke formuleringen door wetenschappelijk onderzoek ondersteund. Uitgebreide klinische testen op medische kwaliteit die de doeltreffendheid van onze producten aantonen, maken SkinCeuticals onderscheidend van andere cosmeceutische merken op de markt.

Meer informatie, download onze charters >

Wat doet een antioxidant voor mijn huid?

Antioxidanten bieden bescherming tegen vrije radicalen die schade diep in de huid veroorzaken. In tegenstelling tot zonnefilters die de huid tegen UV-stralen beschermen, voorkomen antioxidanten huidschade veroorzaakt door andere agressors, zoals vervuiling, sigarettenrook, alcohol en meer. Van antioxidanten van SkinCeuticals is ook bewezen dat ze huidbeschadiging herstellen, waaronder fijne lijntjes, rimpels en verkleuring.

Meer informatie>

Wie is Dr. Sheldon Pinnell?

Als oprichtende wetenschapper en medisch adviseur van SkinCeuticals richtte Dr. Sheldon Pinnell SkinCeuticals op als de Antioxidant Autoriteit van de huidverzorgingsindustrie. Met bijna 40 jaar ervaring in het onderzoeken en ontwikkelen van technologieën die versnelde huidveroudering en huidkanker helpen voorkomen, heeft Dr. Pinnell's werk de positie van SkinCeuticals als leider in wetenschappelijk gevalideerde huidverzorging gestold.

Meer informatie over Dr. Pinnell>

Contact

Neem gerust contact met ons op via 023- 54 99 550 . 
Openingstijden Consumer Care

Maandag - Vrijdag:
09.00 - 16.30

HEEFT U ADVIES NODIG OVER HOE U HET JUISTE PRODUCT VOOR UW HUID KUNT VINDEN? PRAAT MET UW SKINCEUTICALS APOTHEKER

VIND EEN PROFFESSIONELE APOTHEKER IN UW BUURT

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer