Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

Cosmeceuticals:

Wetenschappelijke onderbouwde huidverzorging

SkinCeuticals was een pionier in de komst van cosmeceuticals en onze reputatie is gebaseerd op een fundament van patenten, gepubliceerde klinische studies en first-to-market producten.

Wat is een cosmeceutical?

Cosmeceuticals zijn cosmetische producten met biologisch actieve ingrediënten die claimen de werkzaamheid van de huidverzorging te verbeteren.

Bij SkinCeuticals zijn onze formules ontworpen om de gezondheid van de huid te verbeteren en schade te herstellen die specifieke huidcondities en zichtbare tekenen van huidveroudering zoals fijne lijntjes, rimpels, verslapping en hyperpigmentatie veroorzaakt. Deze producten bieden een brug tussen op recept gebaseerde producten en vrij verkrijgbare cosmetica - en ze worden ondersteund door medisch geaccepteerde wetenschap die hun doeltreffendheid bewijst.

Het verschil van SkinCeuticals

Bij SkinCeuticals richten we ons op werkzaamheid. Onze formuleringen zijn gebaseerd op optimale concentraties van actieve ingrediënten die op elegante wijze zijn gemaakt tot functionele producten - ontworpen, geformuleerd en getest op doeltreffendheid.

Bij SkinCeuticals worden onze studies uitgevoerd op commercieel beschikbare formuleringen. Andere bedrijven kunnen de werkzaamheid beoordelen op basis van één actief ingrediënt, vaak met een veel hogere sterkte dan de concentratie in het eindproduct. Met SkinCeuticals ligt het bewijs in de resultaten - zowel in het laboratorium als op de huid.

Het is klinisch bewezen dat SkinCeuticals-producten alleen presteren, maar ze zijn ook ontworpen om synergetisch met elkaar samen te werken - en de producten leveren zelfs nog betere resultaten wanneer ze worden gebruikt als onderdeel van een aangepaste routine.

Krachtige ingrediënten
zijn essentieël

SkinCeuticals producten zijn geformuleerd met hoge concentratie werkstoffen van farmaceutische kwaliteit waarvan klinisch is bewezen dat ze een significante verbetering in de gezondheid en het uiterlijk van de huid veroorzaken. De actieve ingrediënten worden geselecteerd op basis van hoe ze op elkaar inwerken, op de huid en binnen de formule zelf. De ingrediëntencombinatie, het afgiftesysteem en de formule van een goed ontworpen product kunnen de effectiviteit van de ingrediënten optimaliseren.

  • Prevent
  • Protect
  • Correct

Vul resultaten aan met klinische procedures

Bij SkinCeuticals hebben we een geïntegreerde huidverzorgingsmethode ontwikkeld die optimale resultaten garandeert. Onze cosmeceuticals zijn ontworpen om synergetisch te werken met klinische procedures en andere professionele behandelingen om een ​​significante verbetering van de huid te verkrijgen. Vanwege hun hoge potentie en de voordelen van het combineren van onze producten met klinische procedures, zijn de SkinCeuticals-formules uitsluitend verkrijgbaar via het professionele, medische kanaal. Geautoriseerde SkinCeuticals huidverzorgingsprofessionals zijn getraind in het ontwikkelen van op maat gemaakte huidverzorgingsprogramma's, waaronder thuisproducten en op klinische procedures om optimale resultaten te leveren.

De toekomst van cosmeceuticals

SkinCeuticals' onderzoek- en ontwikkelingsteam werkt onvermoeibaar om innovatieve ingrediënten en technologieën te ontwikkelen die de meest gunstige effecten hebben op de gezondheid en het uiterlijk van de huid. In samenwerking met ons netwerk van topwetenschappers uit de biologie, scheikunde, biofysica en geneeskunde, gebruiken we de nieuwste onderzoeken en informatie met betrekking tot de huid om producten te ontwikkelen die de veiligheid van de huidgezondheid optimaliseren.

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer