Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

Exfoliërende producten

Milde en effectieve exfoliërende producten voor alle huidtypen en huidcondities

SkinCeuticals exfoliërende producten verwijderen dode huidcellen die leiden tot dofheid, oneffen teint en ruwe structuur. Onze geavanceerde formuleringen werken op huidproblemen zoals huid met neiging tot onzuiverheden, zichtbare tekenen van huidverkleuring, en vroegtijdige tekenen van huidveroudering. SkinCeuticals exfoliërende producten bevatten ingrediënten welke de huid hydrateren, ophelderen en overtollig talg opnemen.

banner_category_facial_exfoliators
Meer informatie

WAT ZIJN EXFOLIËRENDE PRODUCTEN?

Exfoliërende producten helpen bij het verwijderen van dode huidcellen op het huidoppervlak. Exfoliatie verbetert de uitstraling van de huid en ondersteunt de penetratie van andere verzorgingsproducten die volgen. SkinCeuticals biedt meerdere exfoliërende producten voor de verschillende huidtypen en huidcondities.

v_vitamin_c-benefits

Exfoliërende producten uitgelegd

Wat zijn de verschillende manieren om te exfoliëren?

Er zijn verschillende soorten exfoliatie en afhankelijk van de formulering van de exfoliator en uw huidtype, werken ze op verschillende manieren. Chemische exfoliatie maakt meestal gebruik van ingrediënten zoals zuren die de bindingen oplossen die dode huidcellen bevatten op het oppervlak van de huid, zodat ze gemakkelijker kunnen werken. Fysieke exfoliatie maakt gebruik van kleine deeltjes om dode huidcellen handmatig los te maken zodat ze kunnen worden weggespoeld (huidverzorgingsborstels bieden ook fysieke exfoliatie). Er zijn ook andere ingrediënten, zoals  retinol, dat ook exfoliërende voordelen biedt.

Professionele exfoliërende behandelingen zoals chemische peelings en de Hydrafacial-behandelingen kunnen de resultaten behaald met producten voor thuisgebruik versterken. Deze  in-office klinische behandelingen  kunnen worden aangepast op jouw huidtype- en conditie. Vraag om advies aan uw  skincare professional  om meer te weten te komen over professionele exfoliërende behandelingen.

Exfoliërende producten voor het gezicht komen in verschillende vormen, waaronder  reinigingsproducten, toners, serums, moisturizers, en andere verzorgingsproducten die exfoliërende ingrediënten bevatten.  Ongeacht de methode van exfoliëren die de voorkeur heeft, helpen deze producten het uiterlijk van de huid, ongelijkmatige teint en het gevoel van zachtheid te verbeteren. Exfoliëringsresultaten kunnen direct zichtbaar zijn en langdurig gebruik kan de productie van collageen door de huid ondersteunenHoe exfolieer je het gelaat?

Hoe te exfoliëren hangt af van welk type afschilfermethode je gebruikt. Als je een scrub gebruikt, is het het beste om eerst je gelaat nat te maken en dan voorzichtig een kleine hoeveelheid product op jouw gezicht aan te brengen met een lichte cirkelvormige beweging. Grondig spoelen en doorgaan om de rest van uw huidverzorgingsregime toe te passen. Voor serums is het het beste om aan te brengen en in de huid te laten absorberen. De frequentie hangt af van het type product dat u gebruikt en uw specifieke huidtype. Bij gebruik van onze  retinol crèmesbreng snachts een kleine hoeveelheid aan op een goed gereinigd gelaat. Beperk het eerste gebruik tot een of twee keer per week, laat de frequentie geleidelijk toenemen als je ziet dat uw huid de retinol tolereert. Lees altijd de gebruiksaanwijzing voor het specifieke product dat je gebruikt

Als je op zoek bent naar een hoger niveau van exfoliatie, kun je overwegen om professionele peelingbehandelingen te onderzoeken, zoals een chemische peeling. Tijdens een chemische peeling, zal uw skincare professional een of meer lagen van een chemische peel-oplossing aanbrengen op de huid gedurende een vooraf bepaalde tijd. Uw  skincare professional  zal in staat zijn om de meest geschikte peeling voor jouw huidtype te bepalen en het meest effectieve post-procedure regime.

Welk exfoliërend product is het meest geschikt voor mij?

Het is het beste om gezichtsexfoliators te gebruiken die geschikt zijn voor uw huidtype. Mensen met een vette of droge huid kunnen baat hebben bij afschilfering op basis van zuur. Glycolzuur en melkzuur zijn goede opties, omdat deze alfahydroxyzuren de huid kunnen helpen vocht vast te houden. SkinCeuticals-exfoliatoren met  glycolzuur  zijn  Glycolic 10 Renew Overnight. De vette huid en huid met neiging tot onzuiverheden zal ook voordelen ondervinden van fysieke exfoliatie met een scrub, als wel een chemische exfoliatie op basis van zuren. We adviseren de  Blemish + Age Toner, Blemish + Age Cleanser, en onze  retinol crème  als je een vette huid of huid met neiging tot onzuiverheden hebt-gevoelige huid hebt. Degenen met een gemengde huid kunnen extra exfoliatie met glycolzuur of retinol toevoegen aan hun huidverzorgingsregime, als ook gebruik van onze  Retexturing Activator.

Wat is de beste tijd om te exfoliëren?

Gezichtsexfoliators zoals reinigingsproducten, toners en serums kunnen 's morgens en / of 's nachts worden gebruikt. Echter, iemand die een lichte roodheid na fysieke afschilfering met een scrub ondervindt kan de voorkeur hebben om deze producten 's avonds te gebruiken. Op dezelfde manier raden we aan om chemische exfoliërende behandelingen, zoals retinol, 's nachts te gebruiken. Volg altijd de aanwijzingen op het product dat u gebruikt of raadpleeg uw huidverzorgingsspecialist.

Filter op

Huidtype

Huidconditie

Sorteren op

Filter op

Huidtype

Huidconditie

Sorteren op

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer