Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

Het verhaal van SkinCeuticals

Bij SkinCeuticals is het onze missie om de gezondheid van de huid te verbeteren. We zijn toegewijd aan het leiden van de huidverzorgingsindustrie op het gebied van onderzoek en innovatie, en we doen de belofte dat we geavanceerde huidverzorging bieden die wordt ondersteund door de wetenschap.

Onze filosofie draait om drie belangrijke pijlers: PREVENT, PROTECT & CORRECT. Deze principes werken synergetisch om de meest gezonde huid mogelijk te maken en optimale anti-aging resultaten te behalen.

De laatste generatie gezichtsverzorging tegen hardnekkige pigmentatie

Een krachtige formule met 1.8% tranexaminezuur,  5% HEPES en 5% Niacinamide Discoloration Defense Serum vermindert de zichtbaarheid van pigmentatie, verheldert de huid en zorgt voor een effen teint. Pakket verschillende types van huidverkleuring aan - zelfs hardnekkige bruine vlekken en post-acne pigmentatie

Correctieve crème met glycolzuur voor een zichtbare gloed

Optimale formulering voor effectiviteit en tolerantie voor 's nachts gebruik, Glycolic 10 Renew Overnight biedt een combinatie van 10% free acid waarde glycolzuur met fytinezuur en kalmerend complex om huidstructuur, teint en stralendheid te verbeteren. Klinisch bewezen tot wel 36% verbetering in de stralendhuid van de huid.

Cosmeceutische reinigingsproducten, klinisch bewezen

Hoge concentratie actieve ingrediënten combinerend met een probleemoplossende aanpak, verbetert SkinCeuticals haar reiniging en toners voor verbeterd gebruik en doeltreffendheid. De producten zijn getest om te dienen als effectieve eerste stap in huidverzorgingsroutines voor thuisgebruik, als onderdeel van in-office klinische procedures als ook professionele behandelingen.

Een revolutionair serum versterkt hyaluronzuur in de huid

Met een synergetische combinatie van proxylane ™, een mengsel van zoethoutextract en paarse rijstexract, en hyaluronzuur H.A. Intensifierhelpt het hyaluronzuurniveau van de huid te ondersteunen en zorgt voor hydratatie van het oppervlak voor zichtbare verbetering van stevigheid, zachtheid en volume van de huid.

Een veelzijdige benadering tegen tijdelijke huidreactiviteit

Phyto Corrective Masqueis geformuleerd met hoog geconcentreerde botanische extracten, een kalmerende dipeptide en hyaluronzuur om de tijdelijke huidreactiviteit intensief te kalmeren en de huid te voorzien van voedingstoffen. Getest effectieve post-procedure om visuele roodheid en oncomfortabel gevoel te verminderen.

Een allereerste anti-aging ontdekking

Baanbrekende wetenschap toont aan dat overmatige blootstelling aan ozonvervuiling zichtbare huidveroudering kan veroorzaken. SkinceuticalsC E FerulicenPhloretin CFantioxidanten helpen beschermen tegen tekenen van huidveroudering die worden veroorzaakt door ozon (O3) -vervuiling.

Anti-agingbehandeling om lipiden aan te vullen

De eerste anti-aging formule met een 2:4:2
cholersterol-dominante ratio:Triple Lipid Restore 2:4:2,geformuleerd met 2% pure ceramiden, 4% natuurlijke cholesterol en 2% vetzuren. Deze krachtige formule helpt de externe barrière van de huid te herstellen en ondersteunt het natuurlijke herstellende vermogen van de huid voor verbetering van zichtbare tekenen van versnelde veroudering.

Een multi-corrigerende aanpak tegen de vroege tekenen van veroudering

Met een hoge concentratie niacinamide, een verstevigend tripeptide-concentraat en zuivere glycerine,Metacell Renewal B3 verbetert zichtbaar vroege tekenen van fotoschade voor verbetering in het uiterlijk van huidteint, textuur en algehele uitstraling.

Een doorbraak antioxidant cocktail voor gebruik tijdens de nacht

Combinatie van pure gestabiliseerde resveratrol, baicaline en vitamine E (alfa-tocoferol).Resveratrol B Eis een antioxidant nachtconcentraat dat vrije radicalen neutraliseert en de natuurlijke antioxidantafweer van de huid ondersteunt voor verbetering van de uitstraling van stevigheid en algehele uitstraling.

Geavanceerde verdediging tegen huidverkleuring

Geformuleerd met een krachtige cocktail die hydroxyphenoxy propionic zuur, ellaginezuur, en salicylzuur combineertAdvanced Pigment Correctorhelpt de zichtbaarheid van oneffen huidteint en verkleuring te verminderen en verbetert het algehele uiterlijk van de huid.

Retinol: essetieel in een anti-aging routine

SkinCeuticals lanceertRetinol 0.3.Geformuleerd metpure retinolen kalmerende van kamille afgeleide bisabolol. Deze hoge concentratie corrigerende crème helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes, onzuiverheden en huidverkleuring te verminderen.

Een innovatie in zonnebescherming

Mineral Radiance UV Defense SPF50is een getinte zonnebescherming welke een 100% minerale filter combineert met een universele teint voor een breedspectrum zonnebescherming en een effen, stralende finish.

Licht werpen op infraroodstraling

Onderzoek wijst uit dat infraroodstraling A (IRA) schade door vrije radicalen kan veroorzaken die kan leiden tot versnelde zichtbare veroudering van de huid. SkinceuticalsC E Ferulicheeft aangetoond dat het de door IRA geïnduceerde vrije radicalen neutraliseert die vroegtijdige tekenen van veroudering kunnen veroorzaken.

C E Ferulic + Laser

Een onderzoek van SkinCeuticals, in samenwerking met een laser- en medical devices-organisatie, toont aan dat de toepassing vanC E Ferulicis veilig getest post-laser.

SkinCeuticals breidt behandelingsopties uit voor in de kliniek

SkinCeuticals neemt BioMedic over en introduceertcorrigerende professionele peelings, het markeren van de lancering van het geïntegreerde huidverzorgingsprogramma. Toegepast door een huidverzorgingsspecialist scrubben deze oplossingen de huid, wat resulteert in een gladdere en minder gerimpelde huid.

skinceuticals - micropeel

Another Skincare First

SkinCeuticals introduceertPhloretin CF, een doorbraak overdag antioxidant met een combinatie van phloretin, pure vitamine C (L-ascorbinezuur) en ferulazuur. Deze drievoudige antioxidantformule biedt geavanceerde bescherming tegen schade door externe agressoren en vermindert de zichtbaarheid van verkleuring, fijne lijntjes en ongelijkmatige teint.

Geavanceerde bescherming tegen de omgeving, onweerlegbare wetenschap

De kracht vanC E Ferulicwordt bevestigd en onderstreept met de publicatie van een dubbelblind, peer-reviewed onderzoek in The Journal of the American Academy of Dermatology.

skinceuticals - Phlorentin CF

De lat voor antioxidanten is weer hoger gelegd

SkinCeuticals lanceertC E Ferulic, een revolutionaire anti-oxidant voor overdag met een synergetische combinatie van ferulazuur, vitamine C (L-ascorbinezuur) en vitamine E (alfa-tocoferol). Dit vitamine C-serum biedt krachtige bescherming tegen schade door externe agressoren en vermindert de zichtbaarheid van lijnen en rimpels, verlies van stevigheid en huidskleur.

picture : molecule

Het ontstaan ​​vanGeïntegreerde huidverzorging

SkinCeuticals introduceert een volledig professionele back-bar productlijn exclusief voor gebruik door dermatologen, plastisch chirurgen en andere huidverzorgingsprofessionals.

Prevent. Protect. Correct is geboren

SkinCeuticals formaliseert zijn filosofie vanPrevent.Protect.Correct."Deze pijlers blijven de fundamentele elementen voor een effectieve huidverzorgingsaanpak die de gezondheid van de huid onderhoudt en verbetert.

  • Prevent
  • Protect
  • Correct

Het bewijs achter het patent

Dr. Pinnell's baanbrekende studie over de parameters die nodig zijn voor het formuleren van een stabiele en effectievevitamine C-serumis gepubliceerd in The Journal of Dermatologic Surgery.

Het bewijs achter het patent

A skin Care Industry First

Baanbrekend onderzoek toont aan dat vitamine E (alfa-tocoferol) synergetisch werkt met vitamine C.antioxidantbescherming.

picture : pipette

De Duke Antioxidant Parameter ontstaat!

De lancering vanSerum 10levert het eerste gestabiliseerde, L-ascorbinezuur topischeantioxidante producten.Dit vitamine C-antioxidant serum biedt bescherming tegen externe agressoren voor alle huidtypen en vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels.

skinceuticals - serum 10

Het dageraad van een nieuw tijdperk

SkinCeuticals is één van de eerste merken die partnert met medisch specialisten om producten aan hun patiënten te bieden.

Het kantelpunt in onderzoek naar antioxidanten.

SkinCeuticals-grondleggerSheldon Pinnell, M.D. blijft zijn centrale onderzoek voortzettentopische antioxidanten, leidend tot een baanbrekende ontdekking die het vermogen van vitamine C (L-ascorbinezuur) aantoont om vrije radicalen te neutraliseren.

picture - bottles

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer