Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

 • Home >
 • Professionele Behandelingen

Professionele Behandelingen
WETENSCHAP VAN DE HUID

 
 

Professionele behandelingen van SkinCeuticals zijn chemische peelings en gezichtsprotocollen die worden uitgevoerd door een erkende schoonheidsspecialist of expert. Ontworpen om te werken in combinatie met klinische procedures en een SkinCeuticals huidverzorgingsroutine voor thuis, maken deze behandelingen gebruik van krachtige technologieën die exclusief beschikbaar zijn via professionals. SkinCeuticals huidverzorgingsprofessionals zijn uitgebreid getraind om deze behandelprotocollen aan te passen voor specifieke huidtypes, omstandigheden en huidverbeteringdoelen.

PROFESSIONELE PEELINGS


Chemische peelings zijn essentieel voor het behouden en herstellen van de gezondheid en het uiterlijk van de huid. SkinCeuticals-peelings zijn exclusief verkrijgbaar via een geautoriseerde SkinCeuticals huidverzorgingsspecialisten en werken synergetisch samen met SkinCeuticals producten voor thuis om optimale resultaten te verkrijgen.

Voordelen

 • Helpt tekenen van fotoschade te verminderen, waaronder fijne lijntjes en rimpels
 • Verbetert de verschijning van huidverkleuring en dofheid door exfoliërende oppervlaktecellen
 • Verzacht de oppervlaktestructuur van de huid
 • Vermindert de frequentie van acne-uitbarstingen en vervaagt de verschijning van postacne verkleuring
 • Behoudt en verbetert de resultaten van een SkinCeuticals huidverzorgingsroutine voor thuis
 • Complementeert de resultaten van in-office klinische procedures voor meer uitgebreide voordelen

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Een SkinCeuticals huidverzorgingsprofessional heeft toegang tot exclusieve behandelingsproducten die kunnen worden gebruikt om elke gezichtsbehandeling aan te passen. Deze gerichte oplossingen zijn verkrijgbaar via geautoriseerde SkinCeuticals huidverzorgingsprofessionals en complementeren professionele SkinCeuticals-pellen en klinische procedures binnen het bedrijf om de gezondheid en schoonheid van de huid te optimaliseren.

Voordelen

 • Verbetert de voordelen van een SkinCeuticals huidverzorgingsroutine voor thuis en elke chemische peeling in de kliniek
 • Verstrakt en ontgift de huid
 • Herstelt een stevige, jeugdige en stralende huid

Integrated Skincare

klinische
procedures
+ professionele behandelingen + producten voor thuisgebruik = Langdurige
aanvullende resultaten

Onze filosofie is simpel.


Langdurige aanvullende resultaten worden bereikt door de combinatie van de nieuwste klinische procedures, professionele behandelingen en geavanceerde producten voor thuisgebruik. Integrated Skincare is een programma dat is opgebouwd rond klinische procedures. Voor en na procedures in de kliniek biedt SkinCeuticals thuiszorg voor voorbehandeling, nabehandeling en dagelijks gebruik. Om de resultaten te behouden en aan te vullen, bieden we ook professionele behandelingen in de kliniek zoals klinische peelings en anti-verouderingsprotocollen.


De voordelen van Integrated Skincare zijn duidelijk: een uitgebreid regime dat thuiszorg, klinische procedures en professionele behandelingen combineert, levert langdurige resultaten op en een gezondere, jonger uitziende huid.

Voordelen


 • Het combineren van klinische procedures met professionele behandelingen en geavanceerde thuiszorg levert aanvullende resultaten op


 • Juiste voorbehandeling en herstel verminderen downtime en ongemak


 • Geavanceerde thuiszorg verlengt en beschermt de resultaten dankzij de fotoprotectieve voordelen van topische antioxidanten

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer