Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

over Resurge Internationaal

resurge international


ReSurge International biedt life-changing chirurgische zorg die veilig, tijdig en betaalbaar is in ontwikkelingslanden, en ontwikkelt chirurgische capaciteit om de beschikbaarheid van zorg het gehele jaar door te garanderen. ReSurge werd in 1969 opgericht met de wortels in Stanford University en vervult zijn missie op twee manieren: via chirurgische zorg en het ReSurge Global Training Program (RGTP).


ReSurge leidt de volgende generatie reconstructieve chirurgen op in Afrika, Latijns-Amerika en Azië; en werkt met hen samen om een ​​duurzaam zorgmodel te creëren; en samen bieden ze hoogwaardige reconstructieve chirurgische zorg aan mensen die in armoede leven en in afgelegen gebieden.

Voor meer informatie bezoekwww.resurge.org

Dr. Celma Marina Teles Issufo
PLASTIC SURGERY SERVICE DIRECTOR
Maputo Central Hospital
Maputo, Mozambique

v_doctor-2

Dr. Shilu Shrestha
ORTHOPEDIC HAND SURGEON
Baidya and Banskota Hospital
Kathmandu, Nepal

v_doctor-3

Dr. Lorena Escudero Castro
PLASTIC SURGEON
Luis Vernaza Hospital
Guayaquil, Ecuador

v_doctor-4

Dr. Farzana Bilquis Ibrahim
PLASTIC SURGEON
Birdem General Hospital
Dhaka, Bangladesh

v_doctor-5

Dr. Pramila Shakya
RECONSTRUCTIVE SURGEON
Kirtipur Hospital
Kirtipur, Nepal

v_doctor-6

INTERNATIONALE BRANDWONDEN BEWUSTWORDING

awareness

DOE MET ONS MEE IN FEBRUARI, DEZE MAAND ONDERSTEUNEN WE INTERNATIONALE BRANDWONDEN BEWUSTWORDING

Elke 5 seconden raakt er iemand in de wereld ernstig verbrand. Het grootste deel van de slachtoffers leeft in landen waar het heel erg moeilijk, zo niet onmogelijk is om de zorg te krijgen die ze nodig hebben. Brandwonden zijn een van de voornaamste oorzaken voor reconstructieve chirurgie. Zonder toegang tot veilige en spoedige chirurgische zorg kunnen mensen ernstige en levenslange handicaps oplopen die hun vermogen om een normaal leven te leiden in de weg staan. 

Door ons werk met ReSurge International, streven we ernaar om reconstructieve chirurgische zorg toegankelijk te maken voor mensen die lijden aan de gevolgen van deze traumatische gebeurtenissen.

Doneer & raak betrokken

Doe mee met onze missie om de training van de volgende generatie vrouwelijke, Reconstructieve chirurgen, te ondersteunen. #WomenSurgeOn

Doneer nu

HOE WERKT HET?

Deze samenwerking biedt toegang tot de meest deskundige chirurgische training, leiderschapsontwikkeling en mentorondersteuning voor vrouwen-reconstructieve chirurgen van de eerste generatie in achtergestelde landen, en bevordert de bouw van essentiële netwerken die nodig zijn voor veilige chirurgische zorg.

Samen hopen we het landschap voor vrouwelijke chirurgen over de hele wereld te veranderen, zodat ze hun carrière kunnen verbeteren en het leven kunnen veranderen van mensen die behoefte hebben aan levensveranderende chirurgische zorg.

v_question-1

Waarom is het belangrijk?

Als vrouwen het beter doen, doet de wereld het beter. In een onderzoek in 100 landen concludeerde de Wereldbank dat elke toename van 1 procent van het aantal vrouwen met een middelbare opleiding de inkomstengroei per hoofd van de bevolking per hoofd van de bevolking verhoogt. Deze winst is nog sterker wanneer een samenleving actief vrouwen verwelkomt op de arbeidsmarkt.

v_question-2

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer