Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

Ethiek charter

SkinCeuticals is een leider in de professionele huidverzorgingsindustrie omdat ons bedrijf zich inzet voor de hoogste onderzoeks- en testnormen. Onze formuleringen en claims worden ondersteund door de wetenschap, zoals blijkt uit talrijke peer-reviewed artikelen gepubliceerd in gerespecteerde medische tijdschriften.

  • We gebruiken ingrediënten van farmaceutische kwaliteit en voeren strenge testen uit.
  • Wij leiden de industrie als een van de eerste bedrijven die wetenschappelijk bewijs leveren om de voordelen van onze producten te ondersteunen en zich houden aan medisch geaccepteerde protocollen.
  • Onze klinische onderzoeken worden gecontroleerd door dermatologen.
  • SkinCeuticals claimt geen claims die alleen gebaseerd zijn op gebruikersperceptie.
  • Ons klinisch onderzoek gaat verder dan de standaardbeoordeling van zichtbare klinische eindpunten, naar het bestuderen van de biologische effecten in de huid door rigoureus biomarkeronderzoek.
  • We streven naar productefficiëntie zonder de veiligheid in het gedrang te brengen. Al onze ingrediënten zijn veilig gebleken voor langdurig gebruik.
  • We houden rekening met de milieueffecten van onze productiepraktijken en productverpakkingen.

Bij SkinCeuticals is het onze missie om de gezondheid van de huid te verbeteren. Opgedragen aan dit doel, doen we een eenvoudige belofte: geavanceerde huidverzorging bieden die wordt ondersteund door de wetenschap. Onze toewijding aan wetenschap staat op de tweede plaats na onze toewijding aan onze klanten. Daarom zijn en blijven de belangrijkste aspecten de huid, de gezondheid en de belangen van onze klanten.

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer