Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

KLINISCHE TESTEN

Bij SkinCeuticals zetten wij ons in om het esthetische, medische distributiekanaal te ondersteunen en vinden wij dat de integriteitscode van artsen strenge normen vereist om klinische testen te onderbouwen. Door deze strenge testnormen op onze producten toe te passen en evenwichtig te communiceren over de testresultaten, proberen wij aan zowel artsen als patiënten huidverzorgingsonderzoek te bieden dat met bewijs gestaafd is.

 • Hoewel we op individuele ingrediënten weleens in-vitro en ex-vivo testen uitvoeren om de eerste gegevens over wetenschappelijke haalbaarheid te verkrijgen, worden onze klinische testen altijd in-vivo uitgevoerd op de uiteindelijke productsamenstellingen, om de werking bij gebruik in het echte leven te bevestigen.
 • Bij de klinische onderzoeken die wij uitvoeren, evalueren wij drie belangrijke onderdelen:
  1. De werking op de huid, door middel van biologische of instrumentele beoordeling
  2. De klinische eindresultaten beoordeeld door onafhankelijke professionals of artsen
  3. De evaluatie van patiënten

 • Elk product dat wij ontwikkelen dient niet alleen effectief te zijn maar moet ook de strenge veiligheids- en huidtolerantietesten goed doorstaan.
 • We voeren geen testen op werkzaamheid, veiligheid of tolerantie uit bij dieren.
 • Wij testen onze producten regelmatig in diverse landen en bij panels van diverse etniciteiten, zodat we de uiteindelijke resultaten goed begrijpen en erover kunnen communiceren met een grote groep patiënten.
 • Bij het ontwikkelen van de onderzoeken, maken we zowel gebruik van laboratoria van derden als van dermatologische onderzoeksorganisaties, en werken we continu samen met leden van de medische en wetenschappelijke gemeenschap, om onze testmethodes te valideren.
 • Wij verwerken regelmatig biomarkeranalyses en placebo-vergelijkingen om het specifieke biologische werkingsmechanisme en de effectiviteit van onze technologieën te staven.
 • Wanneer wij verwijzen naar wetenschappelijke kennis of publicaties die niet zijn gebaseerd op het eindproduct, communiceren we dat duidelijk aan de lezers.
 • Wij gebruiken geen disclaimers over individueel verschillende patiëntresultaten en tonen altijd voor-en na-foto's die representatief zijn voor de gemiddelde resultaten.
 • We doen geen claims die alleen gebaseerd zijn op de persoonlijke ervaring of tevredenheid van een patiënt.

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer