Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

FORMULERING CHARTER

ONZE PARAMETERS VOOR FORMULERING:

Bij SkinCeuticals beginnen we met hoogwaardige ingrediënten met bewezen wetenschappelijke resultaten. Vervolgens stellen onze onderzoeks- en ontwikkelingsteams elegante, functionele formuleringen samen met optimale concentraties van actieve ingrediënten.

Na uitgebreide testen worden onze producten vervaardigd en verpakt onder streng gereguleerde omstandigheden

  • We gebruiken geoptimaliseerde concentraties van actieve ingrediënten en formuleren onze producten met de hoogste concentratie die nodig is om resultaten te verzamelen - niet meer
  • De producten van SkinCeuticals zijn geformuleerd met hoogwaardige ingrediënten waarvan bewezen is dat ze een positief biologisch effect hebben in de huid.
  • SkinCeuticals kiest zorgvuldig actieve stoffen die optimale gewenste effecten hebben om het aantal ingrediënten te beperken en onze formuleringen zo effectief en puur mogelijk te houden.
  • Onze producten bevatten minimale geuren, kleurstoffen en conserveermiddelen en zijn waar mogelijk parfumvrij, kleurstofvrij en vrij van parabenen.
  • Onze producten zijn ontworpen als gelaagde formules die samenwerken in aanpasbare routines.
  • SkinCeuticals-producten zijn geformuleerd als niet-comedogeen.
  • Alle SkinCeuticals-producten worden grondig getest onder strikte veiligheidsparameters.

EVALUATIE VAN DE DOELTREFFENDHEID VAN EEN PRODUCT:

De producten van SkinCeuticals zijn ontworpen, geformuleerd en getest op effectiviteit. Om de werkzaamheid van een product te beoordelen, moeten drie essentiële criteria worden beoordeeld:

  • 1. Komt het product in de huid?
  • 2. Heeft het product een biologische werking in de huid?
  • 3. Vertoont deze actie voordelen voor de patiënt?

Stringente klinische testnormen

Om deze vragen te beantwoorden, doen we klinisch onderzoek. We formuleren onze producten met niveaus van ingrediënten waarvan bewezen is dat ze een optimale effectiviteit in de huid hebben. We testen definitieve formuleringen op de levende huid en nemen regelmatig biomarkeronderzoeken om de biologische activiteit van een ingrediënt of technologie te tonen. SkinCeuticals maakt ook gebruik van door dermatologen gecontroleerde, in vivo, dubbelblinde onderzoeken om de fysiologische voordelen van een formulering op de huid te bewijzen. Het uiteindelijke resultaat: op bewijs gebaseerde huidverzorging.

Geavanceerde gezichtsverzorging ondersteund door wetenschap

Als pionier van de topische antioxidantentechnologie die het begin van het cosmeceutische tijdperk markeerde, was SkinCeuticals één van de eerste huidverzorgingsmerken die wetenschappelijk bewijs leverde ter ondersteuning van productclaims. Na vele gepubliceerde studies in gerespecteerde medische tijdschriften, werd SkinCeuticals een leider in de professionele skincare-arena. Gebaseerd op een cruciale wetenschappelijke ontdekking blijft onze toewijding tot onderzoek tegenwoordig de kern van het merk.

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer