Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

Sheer Mineral UV Defense SPF 50:  Niet-irriterende minerale zonnebescherming voor het gezicht met een matte finish. Niet-comedogeen.

Protect

Sheer Mineral UV Defense SPF 50

Zonnebescherming

Een gewichtloze 100% minerale zonnebescherming die een breed spectrum aan bescherming biedt met een transparante afwerking.

HUIDTYPES: Normale huid, Vette huid, Gemengde huid, Gevoelige huid,

HUIDCONDITIES: Huidveroudering, Acne, Hyperpigmentatie,

100% authenticity guaranteed

Zorg ervoor dat jouw SkinCeuticals-producten altijd authentiek zijn.
Meer informatie.

Je huid verdient veilige, effectieve formuleringen. Koop altijd echte SkinCeuticals-producten. Zorg ervoor dat jouw SkinCeuticals-producten authentiek zijn door te kopen bij een erkende verkoper. Meer informatie.

Productgegevens

Sheer Mineral UV Defense SPF 50 is een ultra-transparante en transparante zonnecrème die een breed spectrum aan bescherming biedt voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige. Het is een van de beste zonneproducten voor het gelaat en is geformuleerd met Titanium Dioxide, een breed spectrum 100% mineraal filter, en versterkt met artemia salina, een planktonextract om de natuurlijke afweer van de huid tegen UV- en warmte-inducerende stress te helpen versterken. Deze zijdeachtige pure vloeistof verspreidt zich gemakkelijk en droogt snel, zonder resten achter te laten.
 • Laat een zuivere, gewichtloze, matte afwerking achter.
 • 100% minerale breed spectrum zonwering, geen chemische filters
 • Helpt de natuurlijke afweer van de huid tegen omgevingsstress te versterken
 • Parabeenvrij, chemisch-filtervrij, niet-comedogeen
 • Ideaal voor alle huidtypen, inclusief gevoelige

Gebruiksadvies

Goed schudden voor gebruik. Breng de zonnebrandcrème 15 minuten voor de blootstelling aan de zon en voor het aanbrengen van de make-up ruimschoots aan op het gezicht, de hals en de borst. Breng de zonnebescherming opnieuw aan na 40 minuten zwemmen, zweten, onmiddellijk na het drogen van de handdoek, en minstens om de twee uur. Voor kinderen jonger dan zes maanden voor gebruik een arts raadplegen.

Zonnebeschermingsmaatregelen: Een verblijf in de zon verhoogt het risico op huidkanker en vroegtijdige huidveroudering. Om dit risico te verminderen, gebruikt u regelmatig een zonnebrandcrème met een breed spectrum SPF-waarde van 15 of hoger en andere maatregelen ter bescherming tegen de zon, waaronder:
 • Beperk de tijd in de zon, van 10 uur 's ochtends tot 14 uur 's middags.
 • Draag shirts met lange mouwen, broeken, hoeden en een zonnebril.
 • Voor kinderen jonger dan 6 maanden voor het gebruik eerst een arts raadplegen
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Wetenschap & bewijs

De baanbrekende zonnetechnologie met een geoptimaliseerd conserveringssysteem en volledig minerale, beproefde breedbandfilters heeft een van de eerste op de markt verkrijgbare, transparante, matte vloeistof die parabeenvrij is met een beschermingsniveau van SPF 50.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Belangrijkste ingrediënten

  Beoordelingen

  Beoordeel dit product

  note4.5/5

  2 reviews

  Login

  Anonymous

   score5/5

   Leuke textuur & goeie bescherming blinkt niet

   Zeer goeie gezichtszonnecreme. Plakt totaal niet en mattifieert ook je gezicht waardoor je niet dat extreem blinken hebt. Geen speciale geur, maar is ideaal voor als je dit in je dagelijkse routine opneemt.

   Ja, Ik beveel dit product aan.

   Anonymous

   • Ontvangen ter beoordeling

   score4/5

   Aangename zonnebescherming!

   Heel aangename zonnebescherming. Gemakkelijk aan te brengen, plakt niet, maakt je huid niet vettig en beschermt. Je hebt niet het gevoel dat je zonnecrème aanhebt. De geur is ook neutraal.

   Ja, Ik beveel dit product aan.

   Meer beoordelingen

   Skin Ceuticals

   Your browser isn't supported

   You can download a new browser :

   Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer