Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

ZONNEBESCHERMINGEN

BESCHERM TEGEN FOTOSCHADE

SkinCeuticals' dagelijkse zonnebeschermingen bieden effectieve bescherming tegen fotoschade. Onze zonnebeschermingen bieden een hoog niveau van breedspectrumzonwering met chemicaliënvrije UV-filters. Beschikbaar in een verscheidenheid aan formuleringen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik, heeft SkinCeuticals zonnebeschermingen voor alle huidtypes en voor alle verlangens, zoals minerale en getinte zonnebeschermingen.

banner_category_protect
Meer informatie over zonnebescherming

HET VERSCHIL VAN DE ZONNEBESCHERMINGEN VAN SKINCEUTICALS

De bekroonde zonnebeschermingen van SkinCeuticals bieden bescherming tegen vroegtijdige veroudering en huidkanker. Het zijn klinisch geteste, effectieve formules die geur- en PABA-vrij zijn. Breedspectrum bescherming geformuleerd met effectieve UVA / UVB filters in cosmetisch elegante texturen. Met UV-filters voor alle huidtypen, huidteinten en levensstijlen, inclusief mineraal, organisch en gemengd UV-filters voor uitzonderlijke draagbaarheid op elk huidtype en post-procedure, dagelijks of actief gebruik.

v_sunscreen

ZONNEBESCHERMING: WAAR MOET JE NAAR UITKIJKEN IN DE ZOEKTOCHT NAAR UW PERFECTE ZONNEBESCHERMING?

Wat doen breedspectrum zonnebeschermingen?

Breedspectrumzonwering beschermt tegen twee soorten zonnestraling die onze atmosfeer binnendringen en die schadelijk zijn voor de gezondheid van de huid.

UVA = AGING STRALING
UVA-stralen zijn het hele jaar door consistent sterk en zijn verantwoordelijk voor het verschijnen van rimpels, verkleuring en verlies van elasticiteit. Ze kunnen wolken, glas en de bovenste huidlagen binnendringen en het hele jaar door schade veroorzaken, zelfs op bewolkte dagen, tijdens het rijden of wanneer u binnenshuis bij een raam staat.

UVB = BURNING STRALING
UVB-stralen zijn sterker gedurende de zomerperiode en veroorzaken zonnebrand en huidkanker. Ze penetreren de huid niet zo diep als UVA-stralen, maar zijn net zo gevaarlijk voor de gezondheid van de huid.

Welke UV-beschermingsfilter kies jij?

MINERALE FILTER
Ook bekend als fysische, ligt op de huid en blokkeert UV-stralen als een schild. Titaandioxide is een natuurlijk mineraalfilter die te vinden is in al onze 100% minerale zonnefilters. Het biedt een zachte, chemisch-vrije optie voor alle huidtypes.

ORGANISCHE FILTER
Ook wel bekend als chemische filter, deze penetreert de huid en absorbeert de UV-stralen als het ware een spons. Onze chemische filters bieden ook andere voordelen zoals waterresistentie en snelle opname voor alle huidtypen, met name donkere teints en actieve levensstijlen.

MIX: MINERAAL + ORGANISCH
Onze meest multi-taskende formule hebben de UV-bescherming van beide types filters en bieden daarmee de voordelen van hydratatie, waterresistentie en exceptionele draagbaarheid voor dagelijks gebruik.

Waarom adviseren we altijd om een antioxidant serum te combineren met een zonnebescherming?

De zon is niet de enige vijand van de huid. Zonnebescherming biedt alleen bescherming tegen door UV-geïnduceerde vrije radicalen, maar andere factoren genereren ook deze moleculen die de huid beschadigen. Denk aan luchtvervuiling, hitte, stress, alcohol en rook.

Van topische antioxidanten  is klinisch aangetoond dat zij vrije radicalen neutraliseren, maar ze zijn moeilijk om te stabiliseren in formuleringen voor gezichtsverzorging en wanneer deze worden toegevoegd aan zonnebeschermingen bieden ze eigenlijk maar weinig bescherming tegen vrije radicalen. Na jaren onderzoek heeft SkinCeuticals specifieke combinaties van vitamine C en andere krachtige antioxidanten ontwikkeld welke synergetisch samen werken om geavanceerde bescherming tegen externe agressoren te bieden. We hebben een baanbrekend patent dat drie belangrijke parameters definieert voor het op de juiste manier formuleren van stabiele en effectieve vitamine C-antioxidantenserums: pure vitamine C (l-ascorbinezuur) bij een zure pH (lager dan 3,5) in een hoge concentratie (10-20%). Combineer altijd een antioxidant met een zonnebescherming voor dubbele verdediging tegen dagelijkse schade.

1Wang S, Osterwalder U, Jung K PhD. Ex vivo evaluation of radical sun protection factor in popular sunscreens with antioxidants. J Am Acad Dermatol 2011

Hoeveel zonnebescherming moet je op het gezicht en lichaam aanbrengen?

Wanneer het op de juiste manier en grondig wordt toegepast, is aangetoond dat breedspectrum zonnebescherming beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering en huidkanker. Studies hebben echter aangetoond dat slechts 25-50% van de gebruikers de door de dermatoloog aanbevolen hoeveelheid zonnebrandcrème* aanbrengt om de huid goed te beschermen tegen schade door de zon.

Om voldoende beschermd te blijven, is het belangrijk dat alle blootgestelde delen van de huid worden bedekt door een royale laag zonnebescherming. Als algemene vuistregel geldt dat een hoeveelheid van een 50-ct muntstuk op het gezicht moet worden aangebracht en dat er een hoeveelheid van een shotglaasje op het lichaam moet worden aangebracht. De hoeveelheid kan enigszins variëren, afhankelijk van het gewicht of de lengte van een persoon.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat, ongeacht hoeveel zonnebescherming je aanbrengt, deze elke 2 uur opnieuw moet worden aangebracht, vooral wanneer je een langere tijd buitenshuis bent. Regelmatig opnieuw aanbrengen bij zwemmen of zweten.

1Neale, R, Williams, G, Green, A. Application patterns among participants randomized to daily sunscreen use in a skin cancer prevention trial. Arch Dermatol. 2002 Oct; 138, 1319-1325.

Hoe vaak moet ik zonnebescherming aanbrengen?

Zonnebescherming moet dagelijks worden toegepast, ongeacht het weer. SkinCeuticals-zonnebeschermingen zijn zo samengesteld dat ze het hele jaar door een breedspectrum UVA / UVB-bescherming bieden en ideaal zijn voor dagelijks gebruik. We raden aan om de zonnebescherming om de twee uur opnieuw aan te brengen. Als u een waterresistente zonnebescherming gebruikt adviseren wij u om deze om de 40-80 minuten opnieuw aan te brengen als u zwemt of zweet. Zorg ervoor dat u onmiddellijk opnieuw aanbrengt wanneer u zich met een handdoek afdroogt.

Ook uw huid rond de ogen heeft bescherming nodig.  Mineral Eye UV Defense SPF 30  is ontworpen om het gehele ooggebied (inclusief het ooglid) te beschermen tegen de schadelijke zonnestralen zonder in de ogen te migreren.

Breng ik mijn zonnebescherming aan voor of na een moisturizer?

Zonnebescherming dient altijd als laatste te worden aangebracht, omdat het de eerste laag is die wordt blootgesteld aan de zon. De algemene regel voor het aanbrengen van huidverzorgingsproducten is van toepassing het lichtste product eerst, zoals een  vitamine C antioxidant serum, en dan omhoog werken tot de meest dikke formule. Wanneer u gebruik maakt van een  moisturizer, neem dan de tijd om de moisturizer volledig te laten opnemen door de huid en volg dan met het aanbrengen van de zonnebeschermingen. Voor optimaal resultaat, neem dan de tijd om de zonnebescherming volledig op te laten drogen voor het aanbrengen van make-up.

Filter op

Huidtype

Huidconditie

Sorteren op

Filter op

Huidtype

Huidconditie

Sorteren op

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer