Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

  • Home >
  • Integrated skincare: de wetenschap achter duurzame resultaten voor een jeugdig uitziende huid

Integrated skincare: de wetenschap achter duurzame resultaten voor een jeugdig uitziende huid

Je huid is in geen betere handen dan bij je dermatoloog of schoonheidsspecialist, zoveel is zeker. Maar waar klinische procedures en professionele behandelingen stoppen, gaat je skincare routine thuis verder. Maak kennis met de Integrated Skincare (geïntegreerde huidsverzorging) van SkinCeuticals, een programma dat klinische procedures, professionele behandelingen en geavanceerde skincare voor thuis combineert voor duurzame resultaten.

Duurzame resultaten dankzij een geïntegreerde skincare

Het principe van een goede skincare is simpel: voor een optimale werking van je skincare is het essentieel dat alle behandelingen zo goed mogelijk op elkaar zijn afgestemd. Daarom ontwikkelde SkinCeuticals een volledige lijn geavanceerde skincare. Vertrekkend vanuit een pure wetenschappelijke basis kunnen deze verzorgingsproducten zowel door plastische chirurgen, dermatologen en schoonheidsspecialisten, als thuis gebruikt kan worden. Op die manier kun je dus zelf de resultaten van de behandelingen thuis versterken en verlengen, maar je kan de producten even zeer als voorbereiding of als nabehandeling gebruiken om eventuele ongemakken of een herstelperiode tot een minimum te herleiden. Goed om weten: elk verzorgingsproduct is geformuleerd als aanvulling op professionele behandelingen, maar ook voor een maximale werkzaamheid op zich. Je kunt het gamma dus ook als ‘gewone’ skincare gebruiken voor een gezondere huid met een zichtbare verbetering van fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van vroegtijdige veroudering.

De succesformule: gecombineerde wetenschap

De Integrated Skincare van SkinCeuticals vond zijn oorsprong in huidkankeronderzoek, dat leidde tot cruciale doorbraken in antioxidanten. Tot op vandaag zijn alle formules het resultaat van verregaand wetenschappelijk onderzoek geruggensteund door technologieën in samenwerking met internationale artsen en topwetenschappers uit onder andere de cellulaire en moleculaire biologie, scheikunde en biofysica. Het resultaat daarvan is een krachtige formule, samengesteld uit pure actieve stoffen waarvan is bewezen dat ze optimaal in de huid doordringen. De combinatie van de juiste actieve stoffen zorgt zo voor een compleet gamma gericht op het voorkomen van toekomstige schade, het stimuleren van een gezonde huid en het corrigeren van eerder opgedane schade.

Esthetische injecties x H.A. Intensifier serum

Waar esthetische injecties ervoor zorgen dat je huid terug aan volume wint, versterkt de H.A. Intensifier in de vorm van een supergeconcentreerd serum de hyaluronzuurspiegels van de huid - waardoor ook de afbraak ervan proactief vermeden wordt. Vederlichte hyaluronzuurmoleculen dringen de huid binnen en worden van binnenuit vol, terwijl de grotere hyaluronzuurmoleculen de buitenste lagen van de huid hydrateren.

Lasertherapie x C.E. Ferulic serum

Snel herstellen van een laserbehandeling? Het C.E. Ferulic antioxidant serum combineert pure vitamine C (15%) met vitamine E om de schade veroorzaakt door vrije radicalen te neutraliseren. Eenmaal geabsorbeerd, kan het 72 uur lang niet worden gewassen of afgewreven. Daardoor vermindert het niet alleen zichtbaar de roodheid van de lasertherapie, het helpt de huid eveneens ontzwellen en verkort de recuperatietijd.

Lichtherapie x Phyto Corrective Masque

Kalmeer je huid na lichttherapie met het Phyto Corrective Masque. De hoog geconcentreerde botanische extracten (komkommer, tijm, grapefruit, olijfblad,…) gecombineerd met een kalmerende dipeptide en hyaluronzuur verkoelen je huid en verlagen effectief de temperatuur, terwijl ze de natuurlijke uitstraling en zachtheid van je huid herstellen.

Chemische peelings x Glycolic 10 Renew Overnight

Glycolic 10 Renew Overnight is een exfoliërende behandeling op basis van 10% glycolzuur. Ze geeft een gelijkmatige peeling en is daarmee de ideale aanvulling voor thuis om de actieve zuurniveaus te behouden. Het verbetert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en bevordert een jeugdiger ogende, stralende teint.

Microdermabrasie x Retexturing Activator serum

Retexturing Activator is een niet-vettig, hydraterend en exfoliërend serum als dagelijkse behandeling om de huid terug aan te vullen en te hydrateren. Bevordert het natuurlijke exfoliatieproces van de huid om fijne lijntjes en rimpels zichtbaar te verbeteren, terwijl de textuur van het oppervlak drastisch wordt verzacht.

Retinoïden x Triple Lipid Restore 2:4:2

Verkort de retinoïde aanpassingsperiode tot 1 week en verbetert de verdraagbaarheid ervan.
De corrigerende crème Triple Lipid Restore 2:4:2 met 2% pure ceramiden, 4% natuurlijk cholesterol en 2% vetzuren helpt de essentiële huidvetten en de externe barrière van de huid te herstellen.

Microneedling x Hydrating B5 serum

Hydrating B5 is een niet-vettig serum dat verloren vocht herstelt en bewezen veilig is voor microneedling. De hoge dosis hyaluronzuur in combinatie met Vitamine B5 geeft extra hydratatie en vult de voedingsstoffen terug aan.

Ultrasone gelaatsbehandeling x Resveratrol B E serum

Een antioxidant serumconcentraat om het eigen antioxidant-afweersysteem van de huid te versterken, het natuurlijke herstelproces te bevorderen en de weerstand tegen schade door vrije radicalen te versterken. Resveratrol B E serum verbetert de huiddichtheid (18%) om de verstrakkende voordelen van de ultrasone gelaatsbehandeling te verhogen.

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer