Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

  • Home >
  • Integrated skincare: de wetenschap achter duurzame resultaten voor een jeugdig uitziende huid

Integrated skincare: de wetenschap achter duurzame resultaten voor een jeugdig uitziende huid

Waar klinische procedures en professionele behandelingen stoppen, gaat uw skincare routine thuis verder. Maak kennis met de Integrated Skincare (geïntegreerde huidverzorging) van SkinCeuticals, een huidverzorgingsprogramma dat klinische procedures, professionele behandelingen en geavanceerde skincare voor thuis combineert voor duurzame resultaten.

Duurzame resultaten dankzij een geïntegreerde skincare

Een goede huidverzorging steunt op een eenvoudig principe: voor een optimale werking van uw skincare is het essentieel dat alle behandelingen zo goed mogelijk op elkaar zijn afgestemd. Daarom ontwikkelde SkinCeuticals een volledige lijn geavanceerde skincare. Vertrekkend vanuit een pure wetenschappelijke basis kunnen deze verzorgingsproducten zowel door plastische chirurgen, dermatologen en esthetische artsen, als thuis gebruikt worden.

Zo kunt u dus zelf de resultaten van de behandelingen thuis versterken en verlengen, maar u kunt de producten evenzeer als voorbereiding of als nabehandeling gebruiken om eventuele ongemakken of een herstelperiode tot een minimum te herleiden. Goed om weten: elk verzorgingsproduct is geformuleerd als aanvulling op professionele behandelingen, maar ook voor een maximale werkzaamheid op zich.

U kunt het gamma dus ook als ‘gewone’ skincare gebruiken voor een gezondere huid met een zichtbare verbetering van fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van vroegtijdige veroudering.

De succesformule: gecombineerde wetenschap

De Integrated Skincare van SkinCeuticals vond zijn oorsprong in huidkankeronderzoek, dat leidde tot cruciale doorbraken in antioxidanten. Tot op vandaag zijn alle formules het resultaat van verregaand wetenschappelijk onderzoek geruggensteund door technologieën in samenwerking met internationale artsen en topwetenschappers uit onder andere de cellulaire en moleculaire biologie, scheikunde en biofysica.

Het resultaat daarvan is een krachtige formule, samengesteld uit zuivere, actieve stoffen waarvan is bewezen dat ze optimaal in de huid doordringen. De combinatie van de juiste actieve stoffen zorgt zo voor een volledig gamma gericht op het voorkomen van toekomstige schade, het stimuleren van een gezonde huid en het corrigeren van eerder opgedane schade.

Esthetische injecties x H.A. Intensifier serum

Waar esthetische injecties ervoor zorgen dat uw huid terug aan volume wint, versterkt de H.A. Intensifier in de vorm van een supergeconcentreerd serum de hyaluronzuurspiegels van de huid - waardoor ook de afbraak ervan proactief vermeden wordt. Vederlichte hyaluronzuurmoleculen dringen de huid binnen en geven ze van binnenuit volume, terwijl de grotere hyaluronzuurmoleculen de buitenste lagen van de huid hydrateren.

Lasertherapie x C.E. Ferulic serum

Snel herstellen van een laserbehandeling? Het C.E. Ferulic antioxidant serum combineert zuivere vitamine C (15%) met vitamine E om de schade veroorzaakt door vrije radicalen te neutraliseren. Eenmaal in de huid opgenomen, is het 72 uur lang bestand tegen wassen of wrijven. Zo vermindert het serum niet alleen zichtbaar de roodheid na een laserbehandeling, maar het helpt de huid bovendien om te ontzwellen en het verkort de nodige hersteltijd.

Lichtherapie x Phyto Corrective Masque

Kalmeer uw huid na lichttherapie met het Phyto Corrective Masque. De hoog geconcentreerde botanische extracten (komkommer, tijm, grapefruit, olijfblad,…) gecombineerd met kalmerende dipeptide en hyaluronzuur verkoelen uw huid en verlagen effectief de temperatuur, terwijl ze de natuurlijke uitstraling en zachtheid van uw huid herstellen.

Chemische peelings x Glycolic 10 Renew Overnight

Glycolic 10 Renew Overnight is een exfoliërende verzorging met 10% glycolzuur. Ze geeft een gelijkmatige peeling en is daarmee de ideale aanvulling voor thuis om actieve zuurniveaus te behouden. Het maakt fijne lijntjes minder zichtbaar en bevordert een jeugdiger ogende, stralende teint.

Microdermabrasie x Retexturing Activator serum

Retexturing Activator is een niet-vettig, hydraterend en exfoliërend serum als dagelijkse behandeling om het volume van de huid te herstellen en de huid te hydrateren. Bevordert het natuurlijke exfoliatieproces van de huid om fijne lijntjes en rimpels zichtbaar te verbeteren, terwijl de huidtextuur merkelijk zachter wordt.

Retinoïden x Triple Lipid Restore 2:4:2

Verkort de aanpassingsperiode aan retinoïden tot 1 week en verbetert de verdraagbaarheid ervan.
De corrigerende crème Triple Lipid Restore 2:4:2 met 2% zuivere ceramiden, 4% natuurlijk cholesterol en 2% vetzuren helpt de essentiële huidvetten en de huidbarrière te herstellen.

Microneedling x Hydrating B5 serum

Hydrating B5 is een niet-vettig serum dat het vochtgehalte in de huid herstelt met een optimale tolerantie bij microneedling. De hoge dosis hyaluronzuur in combinatie met Vitamine B5 geeft extra hydratatie en vult de voedingsstoffen terug aan.

Ultrasone gelaatsbehandeling x Resveratrol B E serum

Een antioxidant serumconcentraat om het eigen antioxidant-afweersysteem van de huid te versterken, het natuurlijke herstelproces te bevorderen en de weerstand tegen schade door vrije radicalen te versterken. Resveratrol B E serum verbetert de huiddichtheid (18%) om de verstrakkende voordelen van de ultrasone gelaatsbehandeling te verhogen.

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer