Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

Procedures

Injectables

Injectables bestaan ​​uit twee soorten technologieën: neurotoxines of neuromodulators en huidvullers. Neurotoxinen en neuromodulatoren worden in de spieren geïnjecteerd om zenuwimpulsen te blokkeren en de spieractiviteit te verminderen waardoor lijnen ontstaan. Gebruikt om de lijnen tijdelijk te verzachten en rimpels veroorzaakt door gezichtsuitdrukkingen, neurotoxinen en neuromodulators worden meestal gebruikt rond de ogen, tussen de wenkbrauwen en op het voorhoofd. Huidvullers worden gebruikt om tijdelijk rimpels in te vullen en het volume te herstellen. De locatie en het type dermale vuller dat wordt gebruikt, is afhankelijk van de individuele huid en veroudering. Injecteerbare behandelingen zijn zeer afhankelijk van de techniek, dus het is belangrijk om een ​​ervaren, goed opgeleide medische of huidverzorgingsspecialist te selecteren.

Chemische peelings

Chemische peelings gebruiken verschillende zuren om de bovenste lagen van de huid te exfoliëren. Ideaal voor het verminderen van de zichtbaarheid van fijne lijntjes, rimpels, beschadiging door de zon, vergrote poriën, verkleuringen en acne. De peelings kunnen zeer specifiek worden aangepast om specifieke zorgen te behandelen. Chemische peelings variëren van oppervlakkig tot medium of diep. Oppervlakkige peelings worden uitgevoerd in een reeks van ten minste zes, terwijl een medium of diepe schil kan worden aanbevolen als eenmalige behandeling en moet worden uitgevoerd door een goed opgeleide medische professional.

Laser

Lasers gebruiken gecontroleerde lichtbundels op verschillende golflengten in de epidermis en dermis om zich te richten op een reeks huidproblemen. Laserbehandelingen kunnen tekenen van veroudering, lijnen en rimpels, acne, verkleuringen, ongelijkmatige teint en textuur en ongewenst haar verbeteren. Niet-ablatieve lasers dringen de huid binnen zonder het huidoppervlak te verwonden. Ze verminderen zichtbaar de zonbeschadiging, ouderdomsvlekken en onregelmatige pigmentatie, acne en roodheid zoals rosacea. Deze behandelingen hebben weinig tot geen downtime en omvatten tijdelijke bijwerkingen zoals roodheid en ongemak. Ablatieve lasers gebruiken intensievere, gerichte stralen om de huid te verwijderen en om meer uitgesproken rimpels, acnelittekens en andere verkleuringen te verminderen. Naast het richten op de epidermis en de dermis, verwijderen ablatieve lasers een deel van of het gehele huidoppervlak. Ze verbeteren op spectaculaire wijze de algehele teint en textuur. Voor deze behandelingen is het meestal nodig dat de huid herstelt, wat resulteert in langere downtime. Laser ontharing is ook extreem gebruikelijk, omdat het de haargroei significant vermindert tijdens een reeks behandelingen, met resultaten die langdurig aanhouden en af en toe onderhoudsbehandelingen nodig hebben. Sommige lasers zijn niet geschikt voor donkere huidteinten, dus het is belangrijk om een ervaren, goed opgeleide medische professional te kiezen.

Esthetische gezichtsbehandelingen

Esthetische gezichtsbehandelingen zijn ontworpen om de gezondheid en het uiterlijk van de huid te verbeteren. In tegenstelling tot spa-gezichtsbehandelingen die zich richten op verwennen en ontspannen, gebruiken deze in-office behandelingen bewezen actieve ingrediënten en specifieke protocollen om gerichte zichtbare verbetering te bereiken voor fijne lijntjes, rimpels, verkleuringen, acne en meer. Esthetische gezichtsbehandelingen leiden tot een stralende, gezonde, jeugdige huid die tussenbeide kan worden gehouden met een goede huidverzorgingsroutine voor thuis.

Microdermabrasie

Een vorm van handmatige exfoliatie. Microdermabrasie polijst de huid met steriele aluminiumoxidekristallen voordat ze worden weggezogen. De kristallen helpen de bovenste laag dode, doffe huidcellen te verwijderen en de afzuiging helpt de bloedcirculatie in de huid te verhogen. Het best uitgevoerd als een doorlopende reeks behandelingen. Microdermabrasie verhoogt de glans en verbetert fijne lijntjes, rimpels, verkleuring, acne en oppervlaktestructuur.

Hydrafacial

HydraFacial maakt gebruik van gepatenteerde technologie om de huid te reinigen, te extraheren en te hydrateren, terwijl zeer effectieve serums worden toegediend die zijn aangepast aan uw specifieke huidbehoeften. Dit unieke proces helpt bij het verbeteren van het uiterlijk van verschillende huidproblemen, waaronder fijne lijntjes en rimpels, stevigheid van de huid, textuur en poriëncongestie. Geschikt voor alle huidtypes. Deze verjongende behandeling is mild, niet-invasief en onmiddellijk effectief.

Meest gestelde vragen

Wat zijn klinische procedures?

Klinische procedures zijn niet-invasieve behandelingen die worden uitgevoerd in een medisch kantoor door een opgeleide dermatoloog, plastisch chirurg, verpleegkundige, andere medische professional of huidverzorgingsspecialist. Deze procedures vereisen speciale training en moeten worden uitgevoerd in een gecontroleerde medische of professionele omgeving. Klinische procedures kunnen worden gebruikt om meer dramatische resultaten op te leveren dan alleen skincare kan bieden. Ze behandelen problemen variërend van zichtbare tekenen van veroudering, verkleuringen, acne, littekens, verslapping en meer.

Waarom zou ik overwegen om klinische procedures te volgen?

Klinische procedures bieden meer dramatische resultaten dan die welke alleen met huidverzorging worden bereikt, en deze behandelingen bieden vaak zichtbare verbetering in significant minder tijd, of direct in sommige gevallen. Bij correct onderhoud kunnen de resultaten van sommige klinische procedures maanden of zelfs jaren aanhouden. Naast esthetische resultaten kunnen klinische procedures ook de algemene gezondheid van de huid verbeteren.

Welke klinische procedures zijn geschikt voor mij?

Als u wilt weten welke klinische procedures het beste bij u passen, identificeert u eerst de belangrijkste huidproblemen die u wilt verbeteren. Maak vervolgens een afspraak of consult met een dermatoloog, plastisch chirurg of een andere goed opgeleide en gekwalificeerde huidverzorgingsspecialist. Door jouw doelen te bespreken, evenals factoren zoals jouw budget, levensstijl en beschikbare tijd voor herstel, bepaalt u samen de klinische procedures die het meest geschikt zijn voor jou en jouw huid.

Hoe integreer ik mijn SkinCeuticals huidverzorgingsroutine met mijn klinische procedures?

De huidverzorgingsproducten van SkinCeuticals zijn compatibel met klinische procedures. Jouw huidverzorgingsprofessional geeft u de juiste aanbevelingen en gebruiksinstructies om de huid voor te bereiden op behandeling en genezing te helpen bevorderen na bepaalde procedures. Het juiste thuiszorgschema van SkinCeuticals kan ook helpen om de zichtbare resultaten behaald met klinische procedures aan te vullen, te behouden en te beschermen. Een professionele huidverzorgingsspecialist zal de juiste producten aanbevelen volgens jouw behoeften en doelen.

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer