Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

de oplossing start hier

Zonnebescherming is de eerste defensielinie voor het beschermen van de huid tegen externe agressoren. Echter, zonnefilters kunnen de huid maar tot 55% beschermen tegen vrije radicalen.

SkinCeuticals antioxidanten C E Ferulic® en Phloretin CF® hebben aangetoond te helpen in het neutraliseren van vrije radicalen veroorzaakt door externe agressoren.

Koppel dagelijks een antioxidant serum en een zonnebescherming voor een tweeledige bescherming tegen zichtbare tekenen van atmosferische huidveroudering.

*Haywood, R., et al, J Invest Dermatol 2006;121:862-868

atmosferische huidveroudering in detail

Wat zijn UVA/UVB-stralen?

Stralen van de zon dragen het meest bij aan atmosferische huidveroudering, waarbij UVA en UVB de meest schadelijke zijn voor de huid. UVA-stralen vertegenwoordigen tot 95% van de zonnestraling die de aarde bereikt. Ze spelen een belangrijke rol bij huidveroudering door het induceren van vrije radicalen die kunnen leiden tot fijne lijntjes, rimpels en verkleuring.

UVB-stralen variëren in intensiteit afhankelijk van het seizoen, de geografische locatie en het tijdstip van de dag. Ze beschadigen de huid direct door zonnebrand te veroorzaken en leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van huidkanker.

SkinCeuticals dagelijkse zonnefilters bieden een hoge breedspectrum UVA / UVB-bescherming. Verkrijgbaar in verschillende formuleringen en texturen, geschikt voor alle huidtypes en zorgen.

Ontdek onze zonnebeschermingen
v_section-03

What is infraroodstraling A (IR-A)?

Infraroodstraling is een deel van het zonnespectrum en zorgt ervoor dat 54% van de totale zonne-energie de aarde bereikt.Het is verdeeld in IR-A, IR-B en IR-C. IR-A stimuleert het genereren van vrije radicalen en is een belangrijke factor in het versnellen van zichtbare tekenen van huidveroudering.

SkinCeuticals C E Ferulic helpt bij het neutraliseren van vrije radicalen die worden veroorzaakt door infraroodstraling A (IR-A), wat kan leiden tot zichtbare tekenen van atmosferische huidveroudering.

Ontdek C E Ferulic
v_section-03_art-02

[fotonische energie]


[golflengte in nanometers]


UV-filterbescherming (200-390nm)

UVC/UVB/UBA
7%

UVA
39%

infraroodstraling
54%

Wat is ozonvervuiling (O3)?

Ozon is een kleurloos gas dat zowel in de bovenste atmosfeer van de aarde als op grondniveau wordt aangetroffen. Afhankelijk van de locatie in de atmosfeer, kan ozon worden gecategoriseerd als "goed" of "slecht". Ozonverontreiniging komt alleen van het maaiveld of "slechte ozon" en ontstaat bij vervuilende stoffen uitgestoten door elektriciteitscentrales, auto's, sigarettenrook en andere bronnen reageren chemisch met zonlicht.

Ozonvervuiling oxideert lipiden en put het natuurlijke antioxidantreservoir van de huid uit, wat een progressieve cascade van schade teweegbrengt. Het draagt ​​bij aan zichtbare tekenen van veroudering, waaronder een afname van vitamine E en een toename van uitdroging, talgproductie en gevoeligheid van de huid *

De baanbrekende wetenschap van SkinCeuticals toont aan dat dagelijks gebruik van C E Ferulic en Phloretin CF topische  antioxidanten vrije radicalen neutraliseert op de bovenste laag van de huid om de impact van ozonschade aan de huid te helpen voorkomen.

Ontdek vitamine C serums

*Source: Evaluation of the impact of urban pollution on the quality of skin: a mulicentre study in Mexico

WAT IS ZICHTBAAR LICHT?

Zichtbaar licht maakt 39% uit van de zonnestraling die het aardoppervlak bereikt. Het is het deel van het elektromagnetische spectrum dat zichtbaar is voor het menselijk oog. Dit spectrum is opgesplitst in verschillende reeksen van licht die in volgorde van afnemende golflengte en toenemende frequentie zijn georganiseerd. Zichtbaar licht valt direct tussen het infrarood en ultraviolet bereik. Dagelijkse bronnen van deze milieuagressor omvatten zonlicht, binnenverlichting, mobiele apparaten, televisies en computers.

SkinCeuticals heeft gekwantificeerd dat zichtbaar licht vrije radicalen genereert die tot vroegtijdige huidveroudering en verkleuring van de huid kunnen leiden. Het penetreert veel dieper in de huid dan UV-straling (UV-straling) – tot aan de diepe lagen van de dermis - en creëert hetzelfde type pigmentatie als geproduceerd door middel van UVR.

Van SkinCeuticals vitamine C-serums is aangetoond dat ze vrije radicalen, veroorzaakt dooratmosferische agressoren, neutraliseren en zichtbare tekenen van veroudering verbeteren.

Ontdek vitamine C serums


hoe kan ik bestaande tekenen van atmosferische huidveroudering verbeteren?

Dagelijkse toediening van een krachtige antioxidant van SkinCeuticals en breedspectrumzonwering biedt consistente en kritische bescherming tegen atmosferische huidveroudering. Door een corrigerende oplossing in jouw dagelijkse huidverzorgingsprogramma op te nemen, kunt u specifieke huidproblemen versneld door atmosferische agressors, waaronder fijne lijntjes, rimpels, verkleuring, ongelijkmatige teint en onvolkomenheden aanpakken.

Ontdek alle producten
C E FerulicTriple LipidUV Defense

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer