Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

ZONNEBESCHERMING
IS NIET
GENOEG

Wist u dat het gebruik van zonnebescherming je huid niet volledig beschermt?

v_essential54%
(IR)
7%(UVA & UVB)

ESSENTIEEL


Dagelijks gebruik van zonnebescherming is essentieel om te beschermen tegen zonnestraling, maar de bescherming is alleen effectief tegen ultraviolette stralen (UVA en UVB), die slechts 7% uitmaken van het totale zonnespectrum.


Infraroodstraling, met een golflengte langer dan ultraviolette stralen en zichtbaar licht, zorgt ervoor dat 54% van de totale zonne-energie de huid bereikt.

Er zijn drie soorten infraroodstraling:

 • IRA doordringt de diepste
 • IRB treft alleen de epidermale lagen van de epidermis
 • - IRC reflecteert op het oppervlak van de huid

LEER HOE JEZELF TE BESCHERMEN

Wat is het?

Infraroodstraling is elektromagnetische straling die door de zon wordt uitgezonden. Veroudering van infraroodstraling A is aangetoond dat het de huid dieper doordringt dan UVA en UVB, waardoor schade door vrije radicalen wordt veroorzaakt aan de huidlagen, het weefsel dat verantwoordelijk is voor de structuur van de huid.

Waar komt het vandaan?

De zon is een primaire bron van infrarode straling, maar elektronische apparaten die warmte uitzenden, zenden ook IR uit. Net zoals UVA en UVB, wordt u dagelijks blootgesteld aan IR.

GEVOLGEN VOOR DE HUID

IRA vormt schadelijke vrije radicalen in de huid, vermindert de antioxidantcapaciteit van de huid en reguleert de MMP-1-expressie, een enzym dat collageen-1-vezels vernietigt, wat rimpels, verlies van elasticiteit en verminderde stevigheid veroorzaakt.

HOE JEZELF TE BESCHERMEN

Om de huid tegen infraroodstraling A te beschermen, is het noodzakelijk om vrije radicalen te neutraliseren met het dagelijks gebruik van een topisch antioxidant, vergezeld van een zonnefilter.

EFFECTIEVE BESCHERMING

Voor effectieve bescherming tegen IRA is het noodzakelijk om elke dag een topische antioxidant te gebruiken, die ook voorkomt:

 • - Rimpels
 • - Fijne lijntjes
 • - Verslapping
 • - Verkleuring
 • - Huidkanker
v_effective_EN

ANTIOXIDANTEN

Wat zijn ze?

v_antioxidant-01
VRIJE RADICAAL
ANTIOXIDANT


Antioxidanten zijn moleculen in ons lichaam die in staat zijn het effect van vrije radicalen te remmen. Eén manier om de productie van deze moleculen te verhogen, is door dagelijks een topische antioxidant te gebruiken.

Hoe beïnvloeden ze de huid?

v_antioxidant-02GEZONDE CELGENEUTRALISEERDE
VRIJE RADICAAL

Antioxidant + zonnebescherming = volledige bescherming.

Dubbele verdediging tegen schade veroorzaakt door UV en IRA, en ook de antioxidant zorgt voor een gezonde huid, waardoor deze zijn rol bij regeneratie kan vervullen.


Waarom SkinCeuticals-antioxidanten gebruiken?

v_antioxidant-03

Het uitgebreide onderzoek van de wetenschapper en oprichter van SkinCeuticals, Dr. Sheldon Pinnell, toont aan dat om topische antioxidanten effectief door de huid te laten absorberen, ze aan drie belangrijke formuleringscriteria moeten voldoen:

 • - Vitamine C moet in pure vorm zijn (l-ascorbinezuur)
 • - In een hoge concentratie
 • - Geformuleerd met een lage pH-waarde

SkinCeuticals antioxidanten voldoen aan al deze criteria.

GEBRUIK TIPS

Om een ​​antioxidant effectief te laten werken, is het het beste om dagelijks te gebruiken na het reinigen van de huid, vergezeld van een zonnefilter.

v_horloge+v_produit-01+v_produit-02SPF

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer