Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

Advanced Brightening UV Defense Sunscreen SPF 50: Dagelijkse zonnecreme dat beschermt tegen beschadiging door de zon en vermindert tegelijkertijd de bestaande hyperpigmentatie (dankzij tranixaminezuur).

Protect

Advanced Brightening UV Defense Sunscreen SPF 50

Zonnebescherming

Dagelijkse ophelderende zonnecreme beschermt tegen beschadiging door de zon en vermindert tegelijkertijd de bestaande huidverkleuringen.

HUIDTYPES: Normale huid, Vette huid, Gemengde huid, Droge huid,

HUIDCONDITIES: Huidveroudering, Hyperpigmentatie,

100% authenticity guaranteed

Zorg ervoor dat jouw SkinCeuticals-producten altijd authentiek zijn.
Meer informatie.

Je huid verdient veilige, effectieve formuleringen. Koop altijd echte SkinCeuticals-producten. Zorg ervoor dat jouw SkinCeuticals-producten authentiek zijn door te kopen bij een erkende verkoper. Meer informatie.

Productgegevens

Een ultralichte, residu-vrije formule, Advanced Brightening UV Defense Sunscreen SPF 50 combineert een breed spectrum aan UV-bescherming met een krachtige mix van verkleuringsverminderende ingrediënten voor een heldere, meer gelijkmatige huid. 1% tranesaminezuur en 2% nicinamide helpen bestaande verkleuringen te verminderen, terwijl breed spectrum UV-filters helpen beschermen tegen toekomstige schade door de zon. Deze dagelijkse zonnebescherming, geformuleerd met mica, laat onmiddellijk de teint stralen.
 • Brede spectrumbescherming tegen UVA/UVB-stralen
 • Helpt verkleuringen en vroegtijdige veroudering door de zon te voorkomen.
 • Helpt bestaande hyperpigmentatie te verminderen

Gebruiksadvies

Blijf niet te lang in de zon, zelfs niet wanneer een zonnebrandproduct wordt gebruikt, omdat het géén100% bescherming geeft. Vlak voor blootstelling aan de zon het product royaal aanbrengen. Om de bescherming te behouden regelmatig en royaal opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Een onvoldoende hoeveelheid product vermindert het beschermingsniveau.
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Zichtbare resultaten

Een 12 weken durende studie toonde een statistisch significante verbetering aan in de hyperpigmentatie, de grootte van de donkere vlekken en de stralendheid van de huid.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Belangrijkste ingrediënten

  Beoordelingen

  Beoordeel dit product

  note5/5

  2 reviews

  Login

  Anonymous

   score5/5

   Heel aangename zonnebescherming!

   Ik schijf deze review voor mijn moeder. Zij heeft een gevoelige huid die neigt tot pigmentvlekjes. Op aanraden van de dermatoloog moest ze deze anti-aging zonnebescherming gebruiken. En ze is superblij: haar huid plakt niet, voelt gezonder aan en er is een zichtbaar resultaat met de melasmes!

   Ja, Ik beveel dit product aan.

   Anonymous

    score5/5

    Fluide niet-plakkende zonnebescherming

    Doordat ik last heb van pigmentatie kreeg ik het advies van mijn dermatoloog om dagelijks een SPF50 aan te brengen. Iets waar ik niet naar uitkeek door de dikke en plakkerige textuur van een zonnecrème. Bij deze zonnebescherming heb ik dit gevoel niet en het corrigeert bovendien mijn pigmentatie

    Ja, Ik beveel dit product aan.

    Meer beoordelingen

    Skin Ceuticals

    Your browser isn't supported

    You can download a new browser :

    Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer