Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

  • Home >
  • Hoe Integrated Skincare professionele behandelingen aanvult

Integrated Skincare

Een medisch esthetische behandeling van uw huid heeft als doel rimpels, huidverslapping of ongewenste pigmentatie te corrigeren om zo tot een mooi resultaat te komen. Maar daar stopt een behandeling niet. Om huidcorrecties ten volle te kunnen ondersteunen alsook eventuele neveneffecten ervan te verzachten, is er Integrated Skincare: een skincare programma speciaal ontwikkeld om de behandelingen van de esthetische arts thuis aan te vullen en de algemene gezondheid van je huid te ondersteunen voor een duurzaam resultaat.

Skinceuticals Integrated SkinCare

Integrated Skincare: voor een optimaal resultaat voor en na je behandeling

Een goede voorbereiding van je huid in aanloop naar de medisch esthetische behandeling is net zo belangrijk als de nabehandeling. En dat is net waar Integrated Skincare voor zorgt. Door de juiste formules te combineren kan je niet alleen de resultaten van de behandelingen thuis versterken en verlengen, je kan de producten ook als voorbereiding of als nabehandeling gebruiken om eventuele ongemakken of een herstelperiode tot een minimum te herleiden. Vraag advies aan je arts of apotheker om de juiste formules voor je te selecteren en af te stemmen op je medisch esthetische behandeling en huidbehoeften.

Benieuwd welke producten je behandeling kunnen versterken?

Ontdek hier onze formules >

Lasertherapie x SkinCeuticals C.E. Ferulic serum

Een allesomvattende skincare routine

Elke wetenschappelijke gefundeerde huidverzorgingsroutine baseert zich op drie essentiële principes voor een optimale huidgezondheid: prevent, correct en protect. Integrated Skincare is dan ook geformuleerd om toekomstige huidbeschadiging te voorkomen, een gezonde huid te beschermen en eerdere schade te corrigeren en baseert zich daarvoor steeds op de allernieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. Je dermatoloog, plastische chirurg, esthetische arts of expert apotheker kan je helpen om een routine op maat van je huid samen te stellen.

Esthetische injecties x SkinCeuticals H.A. Intensifier serum

Een medisch esthetische behandeling op maat

Er bestaan verschillende medisch esthetische behandelingen van de huid om onder meer rimpels, huidverslappingen of ongewenste pigmentaties te corrigeren. Van esthetische injecties tot laser- en lichttherapie of chemische peelings, de professionele mogelijkheden zijn zodanig uitgebreid dat een dermatoloog, plastische chirurg, esthetische arts je altijd een effectieve oplossing kan bieden om je huid gericht te behandelen.

De professionele behandelingen van SkinCeuticals >

Microneedling x Hydrating B5 serum

Skinceuticals: de succesformule van gecombineerde wetenschap

SkinCeuticals is in 1997 ontstaan uit wetenschappelijk onderzoek naar huidkanker onder leiding van Dr. Sheldon Pinne. Tot op vandaag zijn alle formules het resultaat van grensverleggend wetenschappelijk onderzoek in combinatie met technologieën uit de cellulaire en moleculaire biologie, scheikunde en biofysica. Elke formule wordt samengesteld uit pure actieve stoffen waarvan is bewezen dat ze optimaal in de huid doordringen.Lees meer over onze missie en onze mijlpalen >

Vind een SkinCeuticals verkooppunt bij jou in de buurt

SkinCeuticals is exclusief verkrijgbaar bij apotheken.
Via onderstaande kaart vind je gemakkelijk de dichtsbijzijnde apotheek bij jou in de buurt,
waar je SkinCeuticals formules voor je aangepaste skincare routine kunt terugvinden.

Verkooppunten

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer