Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

  • Home >
  • Welke anti-rimpelcrème past bij mijn huid?

Welke anti-rimpelcrème past bij mijn huid?

Corrigeer je rimpels met de anti-agingcrèmes van SkinCeuticals. Bekijk onze handige tips voor een gezonde en een jeugdig uitziende huid.

H1: Welke anti-rimpelcrème past bij mijn huid?

Anti-rimpelcrèmes: welke werken nu écht?
Onmisbare ingrediënten in anti-rimpelcrèmes
Beste anti-rimpelcrème voor mijn huidtype
Anti-rimpelcrème voor een gecombineerde en vette huid
Anti-rimpelcrème voor een acnegevoelige huid
Anti-rimpelcrème voor een droge huid
Anti-rimpelcrème voor een normale tot gemengde huid
Anti-rimpelverzorging als aanvulling op esthetische behandelingen
H.A. Intensifier Serum: ideaal na een esthetische laserbehandeling
AOX Ooggel, na behandeling van donkere kringen en kraaienpootjes
CE Ferulic voor een optimaal resultaat en herstel
Hoe brengt u anti-rimpelcrème op de juiste manier aan?

Voelt u zich soms overweldigd door het enorme aanbod aan anti-agingproducten op de markt? In dit artikel helpen we ugraag bij het vinden van een anti-agingverzorging die perfect bij uhuidtype en behoeften past. We delen al onze knowhow, van de juiste ingrediënten tot de beste toepassingsmethoden. Zo geniet uvoortaan elke dag van een gezonde en stralende huid!
 

Anti-rimpelcrèmes: welke werken nu écht?

Heeft u zich ooit weleens afgevraagd of anti-rimpelbehandelingen eigenlijk wel werken? Het antwoord op die vraag luidt volmondig ‘ja’; anti-rimpelcrèmes helpen de tekenen van huidveroudering wel degelijk verminderen!

Al moeten we hier wel een belangrijke kanttekening bij maken: niet alle anti-rimpelproducten leveren dezelfde resultaten. Sommige producten doen uitstekend werk, terwijl anderen weinig tot geen zichtbaar resultaat opleveren. De kwaliteit van een anti-agingproduct wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals de concentratie en het type ingrediënt, evenals de reactie van de huid op de crème.

Daarom is het belangrijk om ugoed te informeren over de samenstelling van een product. Zorg ervoor dat het product klinisch getest is en controleer of de ingrediënten daadwerkelijk de huidtextuur, soepelheid, teint en uitstraling verbeteren. Kortom, doe uw huiswerk voordat u een keuze maakt!


Bij het kiezen van een anti-rimpelcrème is het ook belangrijk om rekening te houden met de gewenste intensiteit van de rimpelcorrectie. Sommige behandelingen zijn bijzonder effectief in het verminderen van fijne lijntjes en het voorkomen van nieuwe rimpels, maar boeken weinig tot geen resultaat bij diepere rimpels.
 
Bij dit type rimpels volstaat dermocosmetica soms niet om resultaat te boeken. In dat geval consulteert u beter een expert (dermatoloog of huidexpert) voor passend advies en begeleiding.
 
Het vinden van de perfecte anti-rimpelcrème lukt niet altijd vanaf het begin. Wees geduldig, doe onderzoek en experimenteer met verschillende huidverzorgingsproducten. Het kan even duren voordat u de perfecte crème vindt die bij uw huid past, maar we beloven u dat het de moeite waard is!
 

Essentiële ingrediënten in een anti-rimpelcrème


Wanneer uop zoek bent naar een huidverzorgingsproduct, kijk u best ook even de ingrediënten na. Een hoogwaardige antirimpelcrème bevat steevast ingrediënten die rimpels en expressielijntjes verminderen. Daarnaast draagt het bij aan het hydrateren en gezond houden van uwhuid.

●     Producten met retinol, zoals ons Retinol 0.3 crème staan erom bekend staat erom bekend dat het de vernieuwscyclus van de opperhuid stimuleert. Dat proces helpt de huid te verstevigen en zichtbare tekenen van huidveroudering te verminderen.
●      Hyaluronzuur, wat bijvoobeeld in onze H.A. Intensifier zit, staat erom bekend dat het een belangrijk bestanddeel dat je huid hydrateert en voller maakt, met een verbeterde huidconditie als resultaat.
●      Vitamine C en E zijn beide krachtige antioxidanten die de huid beschermen tegen vrije radicalen en oxidatieve stress. Ze helpen de huidtint te verbeteren en zorgen voor een egale teint. Het C E Ferulic serum uit ons assortiment bevat 15% pure vitamine C
●      Peptiden is een ander onmisbaar ingrediënt dat vaak wordt gebruikt in anti-rimpelcrèmes zoals onze A.G.E. Eye Complex. Peptiden bestaan uit korte ketens van aminozuren, de bouwstenen van eiwitten. Ze spelen een belangrijke rol bij het stimuleren van de collageenproductie en het verbeteren van de huidelasticiteit. Hierdoor verminderen ze de zichtbaarheid van rimpels en expressielijntjes.
●      Exfoliërende zuren (AHA, BHA) zijn zuren die een belangrijke rol spelen bij het exfoliëren van de huid en het stimuleren van celvernieuwing. Ze leveren uitstekend werk in het verminderen van rimpels en fijne lijntjes, terwijl ze ook de teint en textuur van de huid verbeteren. Het Blemish + Age Defense gezichtsserum van SkinCeutivals bevat een optimale alfa- en betahydroxyzuur samenstelling.

Bij het kiezen van een anti-rimpelcrème is het verstandig om te zoeken naar formules die een combinatie van deze ingrediënten bevatten, waarvan de synergetische werking is bewezen. Op deze manier kunt u de meest optimale resultaten behalen.

De beste anti-rimpelcrème voor mijn huidtype

Een stralende huid gaat niet zonder een gezichtscrème die bij je huidtype past. Bij een vette huid is een lichte, niet-comedogene formule de juiste keuze. Als acne een grote zorg voor je is, kies dan een lichte gezichtscrème die je poriën vrij houdt en goed samengaat met je farmacologische behandelingen. Heb je eerder last van een droge huid? Dan is een hydraterende crème met ingrediënten zoals hyaluronzuur (voor intense hydratatie) en lipiden (om je huid te voeden) de beste optie voor jou.

Ontdek hier welke anti-rimpelcrème bij je huidtype past.

Anti-rimpelcrème voor een gecombineerde en vette huid

Heb je last van een vette huid? Dan weet je hoe moeilijk het soms is om een anti-rimpelcrème te vinden die hydrateert zonder een vettig gevoel achter te laten. Het beste wat je kan doen, is lichte, olievrije formules en luchtige geltexturen gebruiken. Salicylzuur, retinol en niacinamide zijn de perfecte ingrediënten om talgproductie te reguleren en onvolkomenheden te verminderen.

Kies altijd voor een niet-comedogeen product om te voorkomen dat je poriën verstopt raken en er zich nog meer ongewenste onvolkomenheden ontwikkelen.

Daily Moisturevan SkinCeuticals is een hydraterende gezichtscrème die bekendstaat om zijn hydraterende en antioxiderende eigenschappen. Dankzij de formule met vitamine E beschermt Daily Moisture je huid tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen. De crème bevat een krachtige combinatie van voedingsrijke algenextracten en een mix van zeven botanische extracten. Deze krachtige mix zorgt voor een langdurige hydratatie voor zowel de normale als vette huid, terwijl het ook de poriën helpt te verkleinen. 
 
Voordelen van Daily Moisture op een rij:
 
●     herstelt en hydrateert de huid.
●     samengesteld met botanische extracten om de poriën te verkleinen.
●     beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
●     zorgt voor een gladde, niet-vette finish.

Anti-rimpelcrèmes voor een acnegevoelige huid

Wie worstelt met een acnegevoelige huid, ervaart vaak moeilijkheden bij het vinden van een crème die de poriën niet verstopt. Een goede eerste stap is om producten te kiezen met het label "niet-comedogeen" of "olievrij". Vermijd ook lotions met sterke parfums om huidirritatie te voorkomen. Onderga je een medische of farmacologische behandeling? Ga voor een crème die aanvullend werkt en je huid verzorgt.

Gebruik een lichte moisturizer die snel door de huid wordt opgenomen en geen zwaar gevoel achterlaat.
  
De Skinceuticals Phyto A+ Brightening Treatment is een luchtige emulsie met een niet-vette, niet-comedogene formule. Het is verrijkt met azelaïnezuur, dat de huidtextuur en teint verbetert, en alpha-arbutine, dat bekend staat om het verminderen van hyperpigmentatie. Deze hydraterende emulsie kalmeert de huid, vermindert overtollig talg en roodheid, en verbetert de huidtextuur en verkleint de poriën. Het resultaat is een stralende, egale huid.

Anti-rimpelcrème voor een droge huid

De strijd tegen rimpels verloopt niet altijd zoals we zouden willen, zeker niet bij een droge huid. Om te zorgen dat je huid goed gehydrateerd blijft en haar elasticiteit behoudt, gaat ubest op zoek naar producten met hyaluronzuur. Als je last hebt van een zeer droge en ondervoede huid, kies dan voor producten met lipiden zoals ceramiden. Deze ingrediënten helpen de huidbarrière te herstellen, voorkomen vochtverlies en beschermen de huid tegen externe factoren.


De Triple Lipid Restore anti-verouderingsbehandeling is een absolute musthave in je huidverzorgingsroutine. Deze krachtige crème vult en corrigeert de lipidenbalans van je huid. De formule bevat een 2:4:2 verhouding van ceramiden, cholesterol en vetzuren, met cholesterol als hoofdingrediënt. Deze unieke combinatie helpt de huidbarrière te herstellen en de natuurlijke regeneratie te stimuleren, terwijl de huid maximaal wordt gevoed.

Anti-rimpelcrème voor een normale tot gemengde huid

Heb je een normale of gemengde huid? Dan is de A.G.E Interrupter Advance crème jouw bondgenoot in de strijd tegen rimpels. Deze krachtige crème bevat een hoge concentratie actieve ingrediënten. Enkele voorbeelden: flavonoïden van wilde vruchten, glycyrrhizinezuur, niacinamide en proxylane, om diepere rimpels aan te pakken, de stevigheid van de huid te herstellen en de huid te laten stralen.

Met zijn geavanceerde formule vermindert de crème rimpels, verhoogt de stevigheid van de huid en verbetert het uiterlijk en de hydratatie van je huid.

●     Na gebruik voelt de huid merkbaar steviger, elastischer en voller aan.
●     De crème herstelt de vochtbalans en zorgt voor een zichtbare vermindering van fijne lijntjes en rimpels.
●     De crème verzacht de droge huid en vermindert het ongemakkelijke gevoel.


Rimpelcrème voor de oogcontour
 
Net zoals een droge huid, is de huid rondom de ogen heel kwetsbaar en heeft het diepgaande hydratatie nodig. De Eye Balm oogcrème van SkinCeuticals biedt de perfecte verzorging voor dit gebied.
 
De Eye Balm oogcrème bestaat uit een krachtige mix van ingrediënten, waaronder vitamine E, die de schadelijke werking van vrije radicalen op de huid helpt te verminderen en de huid diepgaand voedt. Het bevat daarnaast ook:
 
-       silymarine met antioxidante eigenschappen;
-       gorgonextract dat wallen helpt te verminderen en de huid gladder maakt; soja-isoflavonoïden, een plantaardig ingrediënt dat de stevigheid van de rijpere huid verbetert.
 
Dankzij deze zorgvuldig samengestelde formule ben je verzekerd van een effectieve en complete verzorging voor de gevoelige huid rondom je ogen.
 

Eye Balm is speciaal ontworpen om vochtverlies, huidverslapping en de schadelijke effecten van vrije radicalen tegen te gaan. Het verlicht wallen en herstelt essentiële lipiden in de huid rondom de ogen.

Anti-rimpelverzorging als aanvulling op esthetische procedures

Haal het maximale uit je huidverzorging en versterk de effecten van elke anti-verouderingsprocedure, zowel die je al hebt ondergaan als degene die je nog gaat doen bij een professional. Ontdek onze aanbevolen selectie producten en geef je huidverzorgingsroutine een flinke boost.

HA Intensifier serum: ideaal na esthetische fillerbehandelingen

Wil je de resultaten van je esthetische behandelingen maximaliseren? Voeg dan het HA Intensifier Serum toe aan je huidverzorgingsroutine. Dit serum is verrijkt met hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid dat hydratatie en elasticiteit stimuleert.

H.A. Intensifier versterkt en verlengt de effecten van esthetische fillers, en zorgt voor een jeugdige uitstraling. Bovendien wordt het serum snel geabsorbeerd door de huid, waardoor je het gemakkelijk kan toevoegen aan je huidverzorgingsroutine. Het is dus een uitstekende keuze voor de verzorging van je huid na een behandeling.

Het HA Intensifier Serum is ontwikkeld om de algehele uitstraling van de huid te verbeteren, intensieve hydratatie te bieden, en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het serum zit boordevol actieve bestanddelen die heilzaam zijn voor de huid. Zo helpt proxylaan bijvoorbeeld om het hyaluronzuurgehalte op peil te houden en de stevigheid van de huid te verbeteren. Het serum bevat ook zoethoutwortelextract en paarse rijstextract. Beide bestanddelen dragen bij aan een helderdere en egale huid.
 
Dit serum zorgt voor langdurige anti-agingresultaten door het stimuleren van hydratatie en collageenproductie, waardoor je huid er jeugdig en levendig uitziet.

AOX Oogcontour Gel: na behandeling van kringen en kraaienpootjes

AOX Eye Contour Gel is dé bondgenoot in de strijd tegen donkere kringen en kraaienpootjes. Speciaal ontworpen voor de gevoelige zone rondom de ogen, bevat deze gel een krachtige mix van antioxidanten zoals vitamine C, floretine en ferulinezuur. Deze krachtige antioxidanten werken samen om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van vrije radicalen, ozonvervuiling, UV- en infraroodstraling. Bovendien zorgt cafeïne ervoor dat wallen en donkere kringen verminderen, waardoor je ogen een jeugdige en frisse uitstraling krijgen.

Onderging je onlangs een cosmetische behandeling, bijvoorbeeld fillers, laserresurfacing of chemische peelings? Dan kan AOX Eye Gel helpen om de resultaten te maximaliseren. Met zijn krachtige antioxidantformule versnelt deze gel het herstelproces, minimaliseert ontstekingen en zorgt ervoor dat je het maximale uit je behandeling haalt. Door deze ooggel toe te voegen aan je dagelijkse huidverzorgingsroutine, houd je ook de gevoelige huid rond je ogen gezond en jeugdig. Zo kan je langdurig genieten van de vruchten van jouw cosmetische inspanningen.

Ce Ferulic voor betere resultaten en herstel

CE Ferulic is de ultieme keuze voor wie verlangt naar een jeugdigere teint. Dit krachtige antioxidantenserum overtreft vele andere huidverjongende behandelingen. Met zijn unieke mix van vitamine C, vitamine E, ferulinezuur en andere essentiële voedingsstoffen, biedt het effectieve bescherming tegen vrije radicalen en omgevingsschade. Het is wetenschappelijk bewezen dat het zichtbare rimpels vermindert, de huidtextuur verbetert, je huid verheldert en de stevigheid en elasticiteit van je huid een boost geeft.

Om het serum optimaal te laten werken, is de juiste toepassing essentieel. Nadat je je huid gereinigd en getonifieerd hebt, breng je een paar druppels aan op een schoon en droog gezicht. Verdeel het product voorzichtig over je gezicht, hals en decolleté en vermijd de oogcontouren. Sluit af door een hydraterende crème en zonnebrandcrème aan te brengen om je huid te beschermen tegen UV-stralen en andere externe omgevingsfactoren. Bij consequent gebruik kun je genieten van een gladdere, stevigere en stralende huid die er jonger en levendiger uitziet.

Vergeet niet om altijd eerst advies in te winnen bij je dermatoloog of huidspecialist voordat je een nieuw huidverzorgingsproduct gebruikt, vooral als je een gevoelige huid hebt of vatbaar bent voor allergieën.

Hoe breng je anti-rimpelcrème op de juiste manier aan?

Een dagelijkse skincare routine, inclusief een antirimpelcrème, is essentieel om een gezonde en jeugdige huid te behouden. Hier ontdek je de juiste manier om de antirimpelcrème aan te brengen voor het beste resultaat.

1.    Reinig je gezicht met een geschikte cleanser en droog je gezicht voorzichtig af met een schone handdoek. Ga zeker niet overdreven lang of hard wrijven.

2.     Breng na je antioxidantenserum, een beetje crème aan en verdeel het gelijkmatig over je gezicht in zachte, cirkelvormige bewegingen. Ga ook hier niet te hard wrijven.
 
3.     Sluit je ochtendroutine af met een werkzame fotoprotector om je huid te beschermen tegen UV-straling, tenzij de producten die je al hebt aangebracht al fotoprotectie bevatten. Op deze manier zorg je ervoor dat je huid gewapend is tegen schadelijke UV-stralen tijdens de dag.
 
Vergeet ook zeker niet de gevoelige huid rondom je ogen in te smeren. Gebruik een aangepaste crème speciaal voor de zone rond de ogen voor een optimaal resultaat.
 

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer