Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

  • Home >
  • CryoCorrect behandeling: oplossing voor donkere huidplekjes

CryoCorrect behandeling: oplossing voor donkere huidplekjes

EEN MEDISCH ESTHETISCHE BEHANDELING OM ONGEWENSTE HUIDPLEKJES TE VERWIJDEREN

De CryoCorrect-behandeling is een non-invasieve techniek om donkere huidplekjes en steelwratjes, ook wel skin tags genoemd, te corrigeren. Door middel van cryotechnologie worden ongewenste steelwratjes en ouderdoms- en pigmentvlekken voorzichtig weggevroren.

Deze behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door erkende SkinCeuticals huidverzorgingsprofessionals.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe weet ik dat cryobehandeling geschikt is voor mijn huid?

Een cryobehandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen, en werkt aanvullend op behandelingen zoals chemische peelings, microdermabrasie of laserbehandelingen en verwijdert ouderdoms- en pigmentvlekken. Uw huidexpert gaat op voorhand na of de behandeling geschikt is voor uw huid.

Vind een medische skincareprofessional die met SkinCeuticals werkt in uw buurt.

Is een cryobehandeling pijnlijk?

Ongewenste steelwratjes en ouderdoms- en pigmentvlekken worden zorgvuldig behandeld met behulp van een koolstofdioxidelaser (CO2). De huid wordt blootgesteld aan een lagere temperatuur dan bij klassieke cryotherapie, waardoor de omliggende gezonde huid onaangetast blijft.

Het ongewenst pigmentvlek, plekje of steelwrat wordt kortstondig bevroren voor een tijdsduur van 5 tot 8 seconden, waardoor u tijdens de bandeling geen ongemak ervaart. Raadpleeg uw dermatoloog, esthetische arts voor gepersonaliseerd advies.

Wanneer is het effect van de behandeling zichtbaar?

Na slechts één behandeling is een zichtbaar resultaat al merkbaar na 2 – 3 weken. In sommige gevallen varieert het genezingsproces tussen 4 – 12 weken.

*PROTOCOL: 4 – 6 weken onderzoek, bij 72 vrouwen, leeftijd 35 – 65 jaar, Fitzpatrick I-III. De proefpersonen werden in twee groepen verdeeld, naargelang het huidletsel, de pigmentvlek (op de handen of op het gezicht), of het steelwratje (op het lichaam). De proefpersonen werden eenmalig behandeld met de Cryocorrect Pen, uitgevoerd door een huidexpert. Ze brachten de serum Phloretin CF één keer per dag aan op de behandelde zone, gedurende 4 tot 6 weken, afhankelijk van het huidtype.

Is een aangepast thuisverzorgingsregime aangeraden?

Na een CryoCorrect-behandeling is een at home routine aanbevolen. Het is klinisch bewezen dat Phloretin CF® de glans en soepelheid van de huid en het algemene uiterlijk van de huid na de behandeling aanzienlijk verbetert in amper één week tijd.

Vul aan met Discoloration defense serum om de zichtbaarheid van pigmentatie te verminderen en nieuwe pigmentatie te voorkomen. Bescherm uw huid ten slotte tegen uv-straling met Advanced Brightening UV Defense Sunscreen SPF 50. Raadpleeg uw arts voor verder advies.

Waar kan ik terecht voor een cryobehandeling?

Cryotherapie mag uitsluitend worden uitgevoerd door een erkende dermatoloog, esthetische arts of plastische chirurg. Raadpleeg uw arts voor meer informatie over cryotherapie en de CryoCorrect-behandeling.

Vind een erkende medische huidexpert in uw buurt.

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer