Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

  • Home >
  • Diep reinigende HydraFacial behandeling

Diep reinigende HydraFacial behandeling

DIEPREINIGENDE GEZICHTSBEHANDELING VOOR EEN STRALENDE HUID

HydraFacial werkt met gepatenteerde technologie om de huid te reinigen, te exfoliëren en te hydrateren. Tegelijk worden doeltreffende serums aangebracht, afgestemd op de noden van uw huid. Dit unieke proces helpt bepaalde huidproblemen te verminderen, zoals fijne lijntjes, rimpels, verstopte poriën, acne, verlies van stevigheid, oneffen textuur en verstopte poriën. Deze niet-invasieve verjongingsbehandeling is geschikt voor alle huidtypen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is hydrafacial?

Het reinigen van de opperhuid is de eerste belangrijke stap in elke doeltreffende behandeling. Microdermabrasie, een van de bekendste resurfacing technieken, gebruikt microkristallen om de huid zacht te exfoliëren. Dit is een zeer doeltreffende methode, maar veroorzaakt in sommige gevallen irritatie bij acnegevoelige of gevoelige huidtypen.

Om een antwoord te bieden op deze specifieke huidproblemen, maakt HydraFacial gebruik van een unieke methode met water als basismiddel om te exfoliëren. Een HydraFacial behandeling bestaat uit drie stappen: aan de hand van een speciaal ontwikkeld apparaat, wordt de huid gereinigd, geëxfolieerd en gehydrateerd. Tegelijkertijd krijgt de huid een vitamineboost met serums vol rijke hydraterende ingrediënten, zoals antioxidanten en peptiden.

Bekijk samen met uw medische huidexpert welke aanvullingen of boosters u kan toevoegen aan uw HydraFacial behandeling.

Dankzij hun krachtige bestanddelen zijn de producten van SkinCeuticals een perfecte aanvulling op een hydrafacial behandeling. De SkinCeuticals + HydraFacial integrated skincare werkt versterkend op de hydrafacial door de voordelen van SkinCeuticals vitamine C-serums, corrigerende oplossingen en verschillende zonnefilters samen te brengen in één formule. De behandeling biedt uw huid een hydratatieboost zonder de huid te irriteren en verbetert de stevigheid, textuur en algemene glans van de huid.

Zijn hydrafacials geschikt voor mijn huid?

Hydrafacial behandelingen zijn geschikt voor verschillende huidtypes, zelfs voor een extreem gevoelige huid. Wat deze gezichtsbehandeling zo uniek maakt, is dat ze makkelijk aan te passen is aan ieder huidtype.

Uw huidexpert doet een grondige analyse van uw huid en brengt uw specifieke huidbehoeften in beeld. Vervolgens ontvangt u een advies over de skincare behandeling die het best aansluit bij de noden van uw huid.

De hydrafacial is een vorm van hydradermabrasie, een milde variant op de meer ingrijpende behandelingen zoals chemische peelings of laserbehandelingen.

Bij bepaalde huidproblemen, zoals chronische couperose en ernstige acne, is een hydrafacial behandeling afgeraden.

Voor u een afspraak boekt, informeert u best eerst bij uw huidexpert over eventuele huidaandoeningen of allergieën. Ook voor mensen met een allergie voor schelpdieren wordt hydrafacial sterk afgeraden.

Hoe werkt een HydraFacial behandeling?

Het HydraFacial-apparaat werkt in drie stappen om de huid te herstellen. Het exfoliëren van de huid door middel van waterdruk, een chemische peeling met een vloeistof op basis van glycolzuur en salicylzuur, en ten slotte worden diepe onzuiverheden en dode huidcellen uit de huid gezogen.

Op de vooraf gereinigde, gereinigde huid, wordt onder waterdruk de bovenste laag van de huid gereinigd. Dode huidcellen, talg en andere onzuiverheden worden met een pijnloze vacuümzuiging uit de poriën verwijderd, waardoor een nieuwe huidlaag tevoorschijn komt. Nadien volgt een chemische peeling voor een extra grondige dieptereiniging. Om af te sluiten krijgt uw huid onder dezelfde waterdruk een extra serum booster, aangepast aan uw huidtype.

Een HydraFacial-behandeling is gebaseerd op een unieke formule met werkstoffen op waterbasis die de huid, in vergelijking met een conventionelere microdermabrasie behandeling, instant een hydraterende boost geeft.

U kan HydraFacial-behandelingen aanvullen met esthetische innovaties zoals microstroom of led-lichttherapie.

Wat zal ik ervaren tijdens een HydraFacial-behandeling?

Een HydraFacial hanteert dezelfde stappen als een klassieke medische gezichtsbehandeling: van het reinigen en exfoliëren, over een chemische peeling tot het hydrateren en boosten van de huid met serums.

Tijdens deze 4 stappen worden meerdere opzetstukken op het apparaat aangebracht.

De afzuiging en beweging van het apparaat stimuleert de lymfedrainage en bevordert de doorbloeding van de huid. Deze niet-invasieve behandelingen zijn geheel pijnloos en bestaan doorgaans uit sessies van 30, 60 en 90 minuten, makkelijk wanneer u minder tijd heeft.

Na de behandeling is het resultaat meteen zichtbaar: een gehydrateerde en gevoedde huid die zachter en gladder aanvoelt als gevolg van de gebruikte exfoliërende werkstoffen en hydraterende ingrediënten.

Bovendien helpt het bij het verminderen van vochtwallen onder de ogen door de lymfedrainage. De nutriëntrijke serums vullen ook tijdelijk fijne lijntjes en rimpels op, waardoor ze gelijkelijk verminderen.

Hoe vaak moet ik een HydraFacial-behandeling herhalen?

Een HydraFacial-behandeling is ideaal voor wie snel resultaat wil zien. We raden aan om één sessie per maand te ondergaan om de resultaten op lange termijn te behouden. Deze behandeling vraagt quasi geen hersteltijd, waardoor ze op ieder moment van het jaar uitgevoerd kan worden.

Waar kan ik terecht voor een HydraFacial?

Een hydrafacial-behandeling mag uitsluitend worden uitgevoerd door een erkende huidexpert. Het HydraFacial-apparaat is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor de kans op irritatie beperkt blijft. Toch is een basisopleiding vereist om een de huid goed te analyseren, de behandeling aan te passen aan de noden van de huid en eventueel allergieën te herkennen.

Vind een medische skincare expert in uw buurt.

Wat na een hydrafacial behandeling?

Het wordt aanbevolen om een at home routine op te nemen voor na de behandeling.

Raadpleeg uw medische skincare expert voor persoonlijk advies.

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer