Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

  • Home >
  • Professionele gezichtsbehandelingen

Professionele gezichtsbehandelingen

GEPERSONALISEERDE GEZICHTSBEHANDELING VOOR EEN GEZONDERE, STRALENDE HUID

Professionele gezichtsbehandelingen van SkinCeuticals, uitgevoerd door een ervaren huidexpert, reinigen, exfoliëren, zuiveren en hydrateren de huid door het gebruik van geavanceerde professionele producten en apparaten. Geschikt voor verschillende huidtypen, SkinCeuticals behandelingen verhelpen huidproblemen waaronder fijne lijntjes, rimpels, verstopte poriën en onzuiverheden, verbeteren de stevigheid en textuur van de huid.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat zijn professionele behandelingen?

Tijdens een professionele gezichtsbehandeling van SkinCeuticals worden dezelfde stappen doorlopen als bij een conventionele behandeling, waaronder het reinigen, peelen, zuiveren en hydrateren van de huid. Het grootste verschil met een conventionele behandeling is dat de SkinCeuticals behandelingen worden uitgevoerd in een artsenpraktijk met behulp van geavanceerde professionele producten en apparaten. SkinCeuticals behandelingen blijken uit resultaten doeltreffender te zijn.

Net omdat de behandelingen van SkinCeuticals worden uitgevoerd in een medische praktijk, kan de huidexpert op een veel dieper niveau reinigen. Waar conventionele gezichtsbehandelingen doorgaans gebaseerd zijn op laaggeconcentreerde chemische peelings, wordt er tijdens professionele behandelingen gewerkt met ongebufferde zuren.

De SkinCeuticals gezichtsbehandelingen zijn makkelijk aanpasbaar aan iedere huidbehoefte. Ze zijn eenvoudig te combineren met aanvullende behandelingen om de opperhuid te exfoliëren en de ingrediënten van de chemische peeling optimaal te absorberen. Een ander voordeel is dat professionele behandelingen een effectieve aanvulling zijn op klinische in-office-behandelingen zoals dermale fillers en laser resurfacing.

Voor welke huid is een professionele behandeling bedoeld?

De geavanceerde behandelingen van SkinCeuticals zijn geschikt voor verschillende huidtypen, waardoor ze dus ook een breed scala aan huidproblemen aanpakken. Samen met uw huidexpert leert u de specifieke noden van uw huid kennen en wordt een op maat gemaakt gezichtsbehandelingsschema opgesteld.Hoewel SkinCeuticals professionele gezichtsbehandelingen makkelijk af te stemmen zijn op uw levensstijl en huidconditie, zijn er een aantal voorwaarden die een behandeling uitsluiten, waaronder het gebruik van medicijnen.

Zo zijn er bepaalde actieve werkstoffen en behandelingen zoals laser resurfacing die u best vermijdt in geval van een zwangerschap of hartaandoening. Het is daarom belangrijk om huidaandoeningen, allergieën en gevoeligheden met uw dermatoloog of huidexpert te bespreken.

Wat kan ik verwachten van een professionele behandeling?

Een professionele gezichtsbehandeling wordt gewoonlijk uitgevoerd in een medische praktijk. Tijdens de behandeling wordt uw huid gereinigd, geëxfolieerd en gehydrateerd aan de hand van professionele technieken zoals chemische peelings, microdermabrasie en dermaplaning. Microstoom, LED-lichttherapie, Intensief Pulserend Licht (IPL), radiofrequentie of microneedling kunnen de behandeling aanvullen.

Een gezichtsbehandeling van SkinCeuticals kan variëren van 30 minuten tot 1 uur, afhankelijk van de gebruikte werkstoffen en behandelingen. Het is belangrijk om de postprocedure te volgen die werden voorgeschreven door uw huidexpert. Vooral bij behandelingen die de gevoeligheid aan uv-stralen verhogen.

Wanneer is het beste moment voor een professionele behandeling?

Wanneer en hoe vaak u een gezichtsbehandeling nodig hebt, hangt af van verschillende factoren, zoals de ernst van de huidklachten, het gewenste resultaat en het type behandeling. Bent u op zoek naar een oplossing voor een chronische huidaandoening zoals acne, dan kiest u het best voor een kuur van 4 – 6 weken.

Voor een huidverjongingsbehandeling met snel resultaat kan u opteren voor een eenmalige, intensieve behandeling. Resultaten zijn over het algemeen zichtbaar na een reeks behandelingen. Raadpleeg steeds uw arts voor gepersonaliseerd advies.

Door het gebruik van geavanceerde professionele producten, apparaten of andere hulpmiddelen, is het aangeraden om tijdens de kuur, de huid zo weinig mogelijk aan de zon bloot te stellen. Dit betekent niet noodzakelijk dat behandelingen tijdens zomermaanden uitgesloten zijn, maar wel dat de huid tijdens de behandeling extra goed beschermd dient te worden tegen de zon.

Waar kan ik terecht voor een professionele behandeling?

Professionele behandelingen van SkinCeuticals mogen enkel uitgevoerd worden door een erkende medische huidexpert. Door het gebruik van medische technieken en behandelmethoden, zijn de behandelingen niet geheel zonder risico. Om bijwerkingen te voorkomen, raadpleegt u best een dermatoloog of esthetische arts.

Moet ik een huidverzorging voor thuis integreren voor na de behandeling?

Na de behandeling wordt aanbevolen om uw at home routine aan te passen. Raadpleeg uw medische huidexpert voor persoonlijk advies.

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer